Apex İp Ban Kaldırma işlemi nasıl yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar ben spoof yaptım valorant fortnite warzone banı kaldırıyor hwid banı apextede kalkması lazım normalde ama ip ban atıyor galiba ip banını düzgünce kaldırabiliceğim birşey var mı yardım edermisiniz acaba

müşteri hizmetlerini arayıpta deiştiremem. yardımlarınız bekliyorum ip ban atıyorsa eğer düzgün bi şekilde kaldırabilirmiyim video link v.s varsa verebilirseniz sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tam olarak neyden ban yedin bu hileden mi ? yoksa başka kullandığın bir hile falan mı vardı ? çözüm olarak ise bildiğim bir yol yok ekran kartı banı atıyor mu apex onu da bilmiyorum atıyorsa geçmiş olsun kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
tam olarak ban yeme sebebin nedir? hile ise apex için spooferların geçerli olmadığını duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
İp ban atacağını sanmıyorum yinede modemini kapatıp açarsan ip adresin değişir.

Not: Kontrol ettim warzone anti cheat ricochet valorant vanguard yaptığınız spoofer eac için değilse banınız kalkmıyordur. Eac spooferi yapmak için gerçek bir spoofer gerekir. Kullandığınız metodlar bu banı kaldırmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
tamam şuan modem resleyememde uyuyan var odada sabah resleyip denicem
Post automatically merged:

tam olarak ban yeme sebebin nedir? hile ise apex için spooferların geçerli olmadığını duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
aga bu sitedeki hileyi denedimde ban yedim

tam olarak neyden ban yedin bu hileden mi ? yoksa başka kullandığın bir hile falan mı vardı ? çözüm olarak ise bildiğim bir yol yok ekran kartı banı atıyor mu apex onu da bilmiyorum atıyorsa geçmiş olsun kardeşim
burdaki hileden yedim 1 yıl oldu heralde spooflayarak valo banı mı fortnite bile kalktı bi apex kalkmadı anlamadım gitti bakıyorum forumlara hiç çözen yok

fo

Not: Kontrol ettim warzone anti cheat ricochet valorant vanguard yaptığınız spoofer eac için değilse banınız kalkmıyordur. Eac spooferi yapmak için gerçek bir spoofer gerekir. Kullandığınız metodlar bu banı kaldırmaz.
fortnite ile apex aynı değil mi fortnitede kalktı

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hıç bırısı olmazsa modem arayuzunden fabrıka ayarlarına döndürmek gerekebılır.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
SPoofer ile dene dostum bir tek onunla olur

Üye
4 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar ben spoof yaptım valorant fortnite warzone banı kaldırıyor hwid banı apextede kalkması lazım normalde ama ip ban atıyor galiba ip banını düzgünce kaldırabiliceğim birşey var mı yardım edermisiniz acaba

müşteri hizmetlerini arayıpta deiştiremem. yardımlarınız bekliyorum ip ban atıyorsa eğer düzgün bi şekilde kaldırabilirmiyim video link v.s varsa verebilirseniz sevinirim
sebepe bağlı destek ekibine yaaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bilgisayarının hddsini değştirirsen ip ban kalkacaktır

Üye
4 HİZMET YILI
Modem arayüzde ip maç adreslerini değistirmeyi dene veya HDD sdd serial degistir

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
spoof ile olmuyor diye biliyorum farklı yollara bakabilirsin

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ip banınızı modem resetleyerek sıfırlayabilirsiniz işe yaramazsa modem sağlayıcınızı arayıp yeni bir ip atamalarını isteyebilirisinz genelde yardımcı oluyorlar. Valorant'ı nasıl kaldırdığını öğrenebilir miyim acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ip banınızı modem resetleyerek sıfırlayabilirsiniz işe yaramazsa modem sağlayıcınızı arayıp yeni bir ip atamalarını isteyebilirisinz genelde yardımcı oluyorlar. Valorant'ı nasıl kaldırdığını öğrenebilir miyim acaba ?
spoof var elimde onla yaptım

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
apex ban atması sıkıntı zor kalkıyor hileden kulandıysan kalkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...