Onaylı Üye
tamam şuan modem resleyememde uyuyan var odada sabah resleyip denicemİp ban atacağını sanmıyorum yinede modemini kapatıp açarsan ip adresin değişir.
aga bu sitedeki hileyi denedimde ban yedimtam olarak ban yeme sebebin nedir? hile ise apex için spooferların geçerli olmadığını duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
burdaki hileden yedim 1 yıl oldu heralde spooflayarak valo banı mı fortnite bile kalktı bi apex kalkmadı anlamadım gitti bakıyorum forumlara hiç çözen yoktam olarak neyden ban yedin bu hileden mi ? yoksa başka kullandığın bir hile falan mı vardı ? çözüm olarak ise bildiğim bir yol yok ekran kartı banı atıyor mu apex onu da bilmiyorum atıyorsa geçmiş olsun kardeşim
fortnite ile apex aynı değil mi fortnitede kalktıİp ban atacağını sanmıyorum yinede modemini kapatıp açarsan ip adresin değişir.
Not: Kontrol ettim warzone anti cheat ricochet valorant vanguard yaptığınız spoofer eac için değilse banınız kalkmıyordur. Eac spooferi yapmak için gerçek bir spoofer gerekir. Kullandığınız metodlar bu banı kaldırmaz.
Knk spoof yaptım zaten ip banı atıor galiba ip deiştirmek istiyorum sağlam ip deiştirme nasıl yapabilirim diye soruyorumSPoofer ile dene dostum bir tek onunla olur
Bi googleye yazıp bak YouTube’da vs vardır illaki çözümüKnk spoof yaptım zaten ip banı atıor galiba ip deiştirmek istiyorum sağlam ip deiştirme nasıl yapabilirim diye soruyorum
sebepe bağlı destek ekibine yaazSelam arkadaşlar ben spoof yaptım valorant fortnite warzone banı kaldırıyor hwid banı apextede kalkması lazım normalde ama ip ban atıyor galiba ip banını düzgünce kaldırabiliceğim birşey var mı yardım edermisiniz acaba
müşteri hizmetlerini arayıpta deiştiremem. yardımlarınız bekliyorum ip ban atıyorsa eğer düzgün bi şekilde kaldırabilirmiyim video link v.s varsa verebilirseniz sevinirim
spoofla olmuyor işte ip banı kaldırmam lazımspoof ile olmuyor diye biliyorum farklı yollara bakabilirsin
spoof var elimde onla yaptımip banınızı modem resetleyerek sıfırlayabilirsiniz işe yaramazsa modem sağlayıcınızı arayıp yeni bir ip atamalarını isteyebilirisinz genelde yardımcı oluyorlar. Valorant'ı nasıl kaldırdığını öğrenebilir miyim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?