☪
Seçkin Üye
ben 22 tl ye mi ne almıştım 7 ay önce sen steamdanmı oynuyorsunyok pre yi bu yıl indirimde aldım diğeri eski hesap
ben 22 tl ye mi ne almıştım 7 ay önce sen steamdanmı oynuyorsunyok pre yi bu yıl indirimde aldım diğeri eski hesap
yok reis epicden preyi kasıyom steamdan hiö op yok ushsushsben 22 tl ye mi ne almıştım 7 ay önce sen steamdanmı oynuyorsun
bendeki epic te ark ekle oynuyalımyok reis epicden preyi kasıyom steamdan hiö op yok ushsushs
mantıklı reis adam onca emeği neden boşa gitsin bi yandanforuma aktiflik katmak için hile rütbesini yükseğe çıkarıyorlar iyi bir karar bence şimdi onaylı üyeler veya seçkin üyeler erişirse pek bi anlamız kalmaz forumun %70i üye-onaylı üye-seçkin üye bunların %50si aktif desek 3günde fix gibi birşey karşılar bizi
reis aktif bir oyun herkes yerinde durmuyo kayıp kayıp duruyo o yuzden vurması biraz zorben apex legendsi pek beğenemedim
anladım reisskanka ondan değil ya kafa karıştırıcı grafiklere sahip oyunları sevemiyorum
yok be baya güzel apex sevmiyorsan rainbow oynuyabilirsinben apex legendsi pek beğenemedim
aynen reisyok be baya güzel apex sevmiyorsan rainbow oynuyabilirsin
rainbow best kral şu hileyi bi kullansam çok iyi olucakaynen reis
bazılarıda buglardan yararlanıyo ya gorunmeyen yelerden sıkıyolarrrainbow best kral şu hileyi bi kullansam çok iyi olucak
fazlasıyla hemde reis hsushushsuper member+ olucak galiba ben şanslıyım![]()
olmaz inşallah yaa harbi çok istiyom reissRainbow seçkin üye+ olacak planda herhangi bir değişiklik söz konusu olmaz ise
Eğer olmazsa super üye+ olacaktır. Eminmisin kararındanolmaz inşallah yaa harbi çok istiyom reiss
seçkin üye yazdın nasıl yaa dur eror verdim reis suhsuhsuhEğer olmazsa super üye+ olacaktır. Eminmisin kararından![]()