Apex Legends bananaland hilesinin dosyaları nasıl silinir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre önce Apex Legends bananaland chams kullandım ve bunu kullanmak için Vanguard'ı devre dışı bıraktım. Şimdi ise Vanguard'ı her açışımda Vanguard bir dosyayı engelledi diye bir uyarı çıkıyor. Bu dosyanın chams hilesinin dosyası olduğuna eminim, bu dosyayı ya da dosyaları nereden ve nasıl temizleyebilirim?
Not: Arkadaşlar log dosyasından bahsetmiyorum. Hileyi açmak için bir yükleme yapılıyor. Hileyi başlattığınızda bu indirilen hile dosyalarını nereden kaldırabilirim? Onu soruyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Reyiz Onlar Otomatik Siliniyor Benim Bildigim Kadariyla Ama Bence Sen Bi Apex Dogrular gider Gitmese Ust Bi Admine Sorman Lazim Ozaman Yardim eder : )

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
%temp% windows +r yap ordanda temp ve prefetch i sil yeterli olur

Griffin Premium
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşlar çalıştırabiliyorum zaten hileyi ama hile dosyaları pcyi yeniden başlatınca vanguarda yakalanıyor o dosyaları nereden silebilirim onu soruyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
%appdata% kısmında saklıyor olabilir yada bulmak için hileyi açtığında görev yöneticisinden uygulamayı bul sonra sağ tıklayıp dosya konumunu aç tamamen silerek çalışmıyor %appdata%'da saklanıyor normalde.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar kısa bir süre önce Apex Legends Bananaland chams kullandım ve bunu kullanmak için vanguardı devre dışı bıraktım şimdi ise vanguardı her açışımda vanguard bir dosyayı engelledi diye bir uyarı çıkıyor bu dosyanın chams hilesinin dosyası olduğuna eminim ,bu dosyayı yada dosyaları nereden ve nasıl temizleyebilirim ?

not:arkadaşlar log dosyasından bahsetmiyorum hileyi açmak için bir yükleme yapılıyor hileyi başlattığınızda bu indirilen hile dosyalarını nereden kaldırabilirim onu soruyorum
Windows + R yap
%temp%
yaz enterla ordaki tüm dosyaları sil chamsın exesi oraya gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam basit log tutan yerleri silmeyi denedin mi? ( %temp%, prefetch, temp etc. ) denemediysen onları dene olmadı vanguardı silip yüklemeyi deneyebilirsin. eğer programın yerini yinede bulamadıysan ya da vg sorun çıkarıyorsa sorununu format her türlü çözer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...