ben ban yedim az önce shaker adlı uygulamayı kullandığım için sekmeyi azaltıyorduHilesini bekliyorum bende başlamak için. Geçen oylama yapılmıştı. Yakın zamanda gelir diye düşünüyorum.
Programsız yediysen ticket işini çözebilir bir ihtimal.ben ban yedim az önce shaker adlı uygulamayı kullandığım için sekmeyi azaltıyorduneyse
(shaker adlı uygulama) unlucky. sildim oyunu daha oynanmaz dimi başka origin hesabı olmadan?Programsız yediysen ticket işini çözebilir bir ihtimal.
hesabının banı açılmaz fakat hwidi açabilirsin(shaker adlı uygulama) unlucky. sildim oyunu daha oynanmaz dimi başka origin hesabı olmadan?
hani shaker udydi hic banlatmazdıben ban yedim az önce shaker adlı uygulamayı kullandığım için sekmeyi azaltıyorduneyse
yeni apex hilesi gelicek DWORD ekibinden esp+aim ama tam tarihi bilinmiyor.forumda vardı bi ara ama güncellenmiyor artık sanırım ben öncesinden başka yerden kullanıyordum araştırıp bulabilirsin kanks var yani aktif ücretsiz olanlar hala
Ben eskiden oynuyordum ilk zamanlar aşırı hypelanmıştı oyun ancak çok hızlı düşüş yaşadı buglardan dolayıŞu oyuna bir esp gelse müq olur bu oyunu aktif oynayan var mı? ben yeni başladım baya sardı beni ama bilgim yok aim az çok varda hileyle oynayan var mı ?
kac aya ne zaman gelir?Dostum zaten gelecek beta testinde
Bir zaman veremem bunu ben de bilmiyorum ama zamanla gelecektirkac aya ne zaman gelir?