Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hile keşke sadece onaylı üye olanlar yerine herkes kullanabilişeydi
Böyle olması bence güzel olmuş. Bak ben 2016 dan beridir üyeyim ve benimde 50 mesajı geçmem gerekiyor. Burada aktif olman başkalarına yardım etmen adına yapılmış bir şey. Her önüne gelen kişinin kullanmaması bence güzel düşünce öyle düşünmediyseler bile bence öyle. Hatta bir önerim de var adminler görür mü bilmem bazı hilelerin 100-200 mesaj ve 1-2 senelik üyelerin kullanabilmesi gibi bir şey getirebilirler.
Post automatically merged:

hilede ban riski felan varmı arkadaşlar kullananlar bi yardimci olabilrmi
Hilede ban olayı olursa konu başlığında belirtiliyor ve konu kapatılıyor. Hile çalışıyorken ban yiyen arkadaşlar olabilirler fakat bu hileyle alakalı bir durum değil kişilerle alakalıdır. Başka hile kullanmış olabilir ondan dolayı ban yemiş olabilir. Sorunsuz kullanan çok kişi var. Zaten bir kaç sayfa öncesinde çalıştığını belirtmişler lütfen daha önceki sayfada bulunan yorumlara bakın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Böyle olması bence güzel olmuş. Bak ben 2016 dan beridir üyeyim ve benimde 50 mesajı geçmem gerekiyor. Burada aktif olman başkalarına yardım etmen adına yapılmış bir şey. Her önüne gelen kişinin kullanmaması bence güzel düşünce öyle düşünmediyseler bile bence öyle. Hatta bir önerim de var adminler görür mü bilmem bazı hilelerin 100-200 mesaj ve 1-2 senelik üyelerin kullanabilmesi gibi bir şey getirebilirler.
Post automatically merged:

Hilede ban olayı olursa konu başlığında belirtiliyor ve konu kapatılıyor. Hile çalışıyorken ban yiyen arkadaşlar olabilirler fakat bu hileyle alakalı bir durum değil kişilerle alakalıdır. Başka hile kullanmış olabilir ondan dolayı ban yemiş olabilir. Sorunsuz kullanan çok kişi var. Zaten bir kaç sayfa öncesinde çalıştığını belirtmişler lütfen daha önceki sayfada bulunan yorumlara bakın.
tesekkürler enazından azcok bilgim oldu

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
I wish I could become a member

cheer me up:p anfreeze:

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
6 gün oldu hala bir problem yaşamadım bir de legit aimbot gelse tadından yenmez.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bakiyorum diger arkadaslar ban falan yemiyor da eskiden ban yediyseniz aga be forumdaki spoofer igle bile kurtulamiyorsunuz her yeni hesapta 2 dk sonra ban atiyor hile :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bakiyorum diger arkadaslar ban falan yemiyor da eskiden ban yediyseniz aga be forumdaki spoofer igle bile kurtulamiyorsunuz her yeni hesapta 2 dk sonra ban atiyor hile :D
Daha önce ban yedim ama sitedeki spoofer'ı kullanıyorum ve 6 gün oldu hala ban yemedim.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ban yedikten sonra bilgisayarına format atıp sitedeki spooferi öyle kullanman gerekiyor. Trace bırakıyor apex. Format atmadan kullanman anlamsız spooferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...