You play obvious so , cuz 2 day and no problem for me ,just played played 2 games and will get banned
But the HWID bann scared me
You play obvious so , cuz 2 day and no problem for me ,just played played 2 games and will get banned
Hwıd spoofer eklenmeli bence hileye hwid koruması. Birde forumdaki spoofer apexde çalışıyormu?Hack is totally undetected, but if you get ban bc of cheating, your hwid gonna get ban from apex.
Böyle olması bence güzel olmuş. Bak ben 2016 dan beridir üyeyim ve benimde 50 mesajı geçmem gerekiyor. Burada aktif olman başkalarına yardım etmen adına yapılmış bir şey. Her önüne gelen kişinin kullanmaması bence güzel düşünce öyle düşünmediyseler bile bence öyle. Hatta bir önerim de var adminler görür mü bilmem bazı hilelerin 100-200 mesaj ve 1-2 senelik üyelerin kullanabilmesi gibi bir şey getirebilirler.Hile keşke sadece onaylı üye olanlar yerine herkes kullanabilişeydi
Hilede ban olayı olursa konu başlığında belirtiliyor ve konu kapatılıyor. Hile çalışıyorken ban yiyen arkadaşlar olabilirler fakat bu hileyle alakalı bir durum değil kişilerle alakalıdır. Başka hile kullanmış olabilir ondan dolayı ban yemiş olabilir. Sorunsuz kullanan çok kişi var. Zaten bir kaç sayfa öncesinde çalıştığını belirtmişler lütfen daha önceki sayfada bulunan yorumlara bakın.hilede ban riski felan varmı arkadaşlar kullananlar bi yardimci olabilrmi
tesekkürler enazından azcok bilgim olduBöyle olması bence güzel olmuş. Bak ben 2016 dan beridir üyeyim ve benimde 50 mesajı geçmem gerekiyor. Burada aktif olman başkalarına yardım etmen adına yapılmış bir şey. Her önüne gelen kişinin kullanmaması bence güzel düşünce öyle düşünmediyseler bile bence öyle. Hatta bir önerim de var adminler görür mü bilmem bazı hilelerin 100-200 mesaj ve 1-2 senelik üyelerin kullanabilmesi gibi bir şey getirebilirler.
Post automatically merged:
Hilede ban olayı olursa konu başlığında belirtiliyor ve konu kapatılıyor. Hile çalışıyorken ban yiyen arkadaşlar olabilirler fakat bu hileyle alakalı bir durum değil kişilerle alakalıdır. Başka hile kullanmış olabilir ondan dolayı ban yemiş olabilir. Sorunsuz kullanan çok kişi var. Zaten bir kaç sayfa öncesinde çalıştığını belirtmişler lütfen daha önceki sayfada bulunan yorumlara bakın.
Tested , 2 days on it without any problem !have anyone tested the Origin Client Version? pls reply
everyone said it safe i dont know about ban rateWhat about the bann rate ?
And account bann or HWID bann ?
rcs is not safeeveryone said it safe i dont know about ban rate
too much riskyrcs is not safe
i just made account head into game first game ban 2kills only just use Glow ..
When I use cheats I don't play too prominently, this is another technique for playing cheats.What about the bann rate ?
And account bann or HWID bann ?
Daha önce ban yedim ama sitedeki spoofer'ı kullanıyorum ve 6 gün oldu hala ban yemedim.bakiyorum diger arkadaslar ban falan yemiyor da eskiden ban yediyseniz aga be forumdaki spoofer igle bile kurtulamiyorsunuz her yeni hesapta 2 dk sonra ban atiyor hile![]()
Ban yedikten sonra bilgisayarına format atıp sitedeki spooferi öyle kullanman gerekiyor. Trace bırakıyor apex. Format atmadan kullanman anlamsız spooferi.bakiyorum diger arkadaslar ban falan yemiyor da eskiden ban yediyseniz aga be forumdaki spoofer igle bile kurtulamiyorsunuz her yeni hesapta 2 dk sonra ban atiyor hile![]()