Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba, sadece steam'den çalışıyor yoksa originden'de çalışıyo mu ?

biraz önce birisi yazmış "dedect oldu hile açık oyuna girdiğiniz anda maç atmaya gerek kalmadan ban yiyorsunuz spoofer olmadan kullanmayın"

şu an gerçekten dediği gibi hemen ban oluyor mu ? yoksa bir kaç maç dayanıyor mu ?
onu yazmasını sebebi pc banı oldugu için ban yiyor ben video çektim hesap halen yemedi sorun yok steam da test edildi hile steamda çalışıyor ama orginde denemedim deniyip görmen gerek

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
onu yazmasını sebebi pc banı oldugu için ban yiyor ben video çektim hesap halen yemedi sorun yok steam da test edildi hile steamda çalışıyor ama orginde denemedim deniyip görmen gerek
Benzer bir hileyi originde kullanıyordum. Aimbot'u felan açıp rage oynadığım için 3 gün dayanabildi max bu sabah kalktığımda ban yemiştim. Bilgisayar banı olayı mı var? Çünkü yeni hesap açıp oyunu gayet sıkıntısıız oynayabiliyorum şu anda da.

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Benzer bir hileyi originde kullanıyordum. Aimbot'u felan açıp rage oynadığım için 3 gün dayanabildi max bu sabah kalktığımda ban yemiştim. Bilgisayar banı olayı mı var? Çünkü yeni hesap açıp oyunu gayet sıkıntısıız oynayabiliyorum şu anda da.
bi spoofer yapıp hile öğle aç derim daha garanti olur.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
birde gruba gir demese
Post automatically merged:

bu hileyi acmak için daha ne yapmak gerek ?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Guys would you kindly update this cheat to support windows 11 by any chance?

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
hileye yeni bir güncelleme gelecek mi

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşlar hiledeki recoil ile mouse ile yapılan macro programı aynı sonuçlarmı veriyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgi için teşekkürler

forumdaki No Grass/No Terrain Texture/Semi-Chams konusuna yazdım ama hiç cevap veren olmadı acaba bunu uygulayınca daha rahat görülüyo mu ve daha da önemlisi ban riski var mı ?? cevaplarsan çok sevinirim

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
çalışmıyor fixlendi
Post automatically merged:

anlık olarak ban yemiş bulunmaktayım

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
2 haftadır kullanıyordm
Hilede bir sorun yok hala çalışıyor yarım saat önce kullanıyordum. Kendi hesabım askıya alındı lobi kısmına kadar giriyorum maç da arıyorum bulunca atıyor. Hileyi kullanan kişiler abartmadıkça ban yemezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...