Ultra Üye
artabilir ve maçın izlenip recoil tespit edilirse ban yeme olasılığın Artabilir.no recoil kullansak ban yeme olasılığımız artar mı?
artabilir ve maçın izlenip recoil tespit edilirse ban yeme olasılığın Artabilir.no recoil kullansak ban yeme olasılığımız artar mı?
Şahsen 1 haftadır kullanıyorum. Bir sıkıntı olmadı daha. Sadece WH olduğu çok belli etme ses duyunca felan git. Yediğin reporta göre olasalığın artar ama.no recoil kullansak ban yeme olasılığımız artar mı?
Sadece steamde test edildi diyor. Origin'e bakılmadı diye biliyorum. Ama denemekten zarar gelmez."Origin" platformunda da çalışıyor mu hile ?
bilgi için teşekkürlerŞahsen 1 haftadır kullanıyorum. Bir sıkıntı olmadı daha. Sadece WH olduğu çok belli etme ses duyunca felan git. Yediğin reporta göre olasalığın artar ama.
Post automatically merged:
Sadece steamde test edildi diyor. Origin'e bakılmadı diye biliyorum. Ama denemekten zarar gelmez.
Rica ederim ne demek.bilgi için teşekkürler
O zaman kolunu geliştir..aimbotsuz zor kazanıyorum maçları
bu hala büyük bir avantaj çünkü düşmanı onlar sizi görmeden siz görebilirsiniz.aimbotsuz zor kazanıyorum maçları
inşallah bende ban yemem3 gündür kullanıyorum gayet iyi çalışıyor henüz ban yemedim.
Çalışıyor, 10-12 gündür kullanıyorum."Origin" platformunda da çalışıyor mu hile ?
Onaylı üye+ARkAdaşlar bu hile için gereken rütbe ne?