JibiJi
Uzman Üye
apex legend hile için 400 measj atıp seçkin üye olmam lazımmış nası hızlı bir şekilde yapabilirim acaba?
dostum 600 super gerkıyor dıye bılıyorum ve spam yapmadan ınsalanlara yardım ederek yapman gerekıyor zamanla yaparsınapex legend hile için 400 measj atıp seçkin üye olmam lazımmış nası hızlı bir şekilde yapabilirim acaba?
zaten bildiğim konuların altının hepsine yazıyorum sapmsız bir şekilde ne kadar sürer ortalamadostum 600 super gerkıyor dıye bılıyorum ve spam yapmadan ınsalanlara yardım ederek yapman gerekıyor zamanla yaparsın
bende knk zaten şikayet etmiyorum soruyorum sadeceBak kardeşim sırf hile için yorum kasmana gerek yok, Bu site hak geçmeyenlerin sitesi zamanla olucak iş bak bende pubg lite ye giremiyorum onaylı üyeyim ama giremiyorum şikayet ediyormuyum ?
o da şikayet etmemişki kanka zaten sadece nasıl hızlı bir şekilde yapabilirim demişBak kardeşim sırf hile için yorum kasmana gerek yok, Bu site hak geçmeyenlerin sitesi zamanla olucak iş bak bende pubg lite ye giremiyorum onaylı üyeyim ama giremiyorum şikayet ediyormuyum ?
zaten yardımcı oluyorum ve merrakımdan sordum knkBu tip başlıklar açmayarak daha yaratıcı ve yardımcı olarak mesela![]()
teşekkürler bilgi içinzamanla knk ama aynen evet gibi şeyler siliniyor dikkat et
teşekkürler bilgi içinzamanla knk ama aynen evet gibi şeyler siliniyor dikkat et
o tamamen zaman meselsi dsotum aceleye getırme dikkat etzaten bildiğim konuların altının hepsine yazıyorum sapmsız bir şekilde ne kadar sürer ortalama
Post automatically merged:
bende knk zaten şikayet etmiyorum soruyorum sadece
şahsen bende çok istiyorum o hileyi ullanmayı ama bekleyeceğiz napalımapex legend hile için 400 measj atıp seçkin üye olmam lazımmış nası hızlı bir şekilde yapabilirim acaba?