Bedava olarak çok bir şey istemiyorum. Glow ve recoil olsa ucundan, yeter
Paralı olarak da çok büyük bir şey ödemek istemiyorum. Zaten sağ olsun, Memory yapıyor hep kapansa da 
Moderatörün son düzenlenenleri:
bende öyle biliyom kıralapex her türlü hileye ban atıyor diye biliyorum kral
aynen hemen ban atıyoban yersin kanka kısa sürede acmani önermem
peki bu hileleri yazanlar hangi yazılım dilini öğreniyorApex için hile ucuzluk kavramı çok zor çünkü adam Akılı hile çıkartan firmalar hep dolar bazında satıyor reseller satıcılarda kar olsun diye indirimli fiyatı artırınca fiyatlar gene pahalı kaçıyor günlük 200-300 only espler var bakmanı tavsiye ederim ama günlük bi oyuna okadar para vermek mantıksız
ban yemekte okadar sıkıntı yok da 300 400 tl ne be kardes .dKral şimdi piyasadaki en pahalı hilelerden tut en ucuz hilelere kadar hepsini denedim ve denemem sonucu tek bir kanıya vardım apexte hile açıyorsan öyle yada böyle ban yiyorsun eğer yemek istemiyorsan linux kullanacaksın ki ordada yiyebiliyorsun ancak daha düşük ihtimal
atacaklarını biliyorum ama zevk iste birde bitane memorynin sayfasında recoil hilesi var nasıl yapacaığımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisinapexte hile açılmaz ne zaman atar banı bilmem ama günün sonunda atar
bu memorynin forumlarında apex için hile var macro onu nasıl yapabiliriz yardımcı olabilirmisin AHK hata ismi 1rich.q dc buKral şimdi piyasadaki en pahalı hilelerden tut en ucuz hilelere kadar hepsini denedim ve denemem sonucu tek bir kanıya vardım apexte hile açıyorsan öyle yada böyle ban yiyorsun eğer yemek istemiyorsan linux kullanacaksın ki ordada yiyebiliyorsun ancak daha düşük ihtimal