- Konuyu başlatan
♥Crayz Girl♥
Uzman Üye
bakarım dostum yapabilirsem yapar paylaşırım sizlerle@Lazz45671 bunun için logitech programına yapma şansımız vare mı
bakarım dostum yapabilirsem yapar paylaşırım sizlerle@Lazz45671 bunun için logitech programına yapma şansımız vare mı
çok güzel olur kral valla internette buldum ama inanasım gelmiyor onlara dt olabilirbakarım dostum yapabilirsem yapar paylaşırım sizlerle
linkleri özelden atabilir misindediğim gibi ben youtube üzerinden bir çok video izleyerek çözdüm sanada tavsiye ediyorum
ahk apexte çalşmıyor bu arkadaşda fazla hileden anlamıyor zaten aynı hileyi bi kaç formda paylaşmıştır.detected hocam progamı actıgım gibi apexten uyarı alıyorum Ekli dosyayı görüntüle 107301
anlamadım dostumahk apexte çalşmıyor bu arkadaşda fazla hileden anlamıyor zaten aynı hileyi bi kaç formda paylaşmıştır.
bende çalışıyor brocumahk apexte çalşmıyor bu arkadaşda fazla hileden anlamıyor zaten aynı hileyi bi kaç formda paylaşmıştır.
OMG dope specs broNe anlatıyon baba kaç senelik script kullan işte. banlatma falan söz konusu değil