Çözüldü Apex Legends hilesi ara sıra donuyor ve sonra tekrardan açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Biraz oynadıktan sonra bazen hile kendiliğinden kapanıyor ve sonra geri geliyor, çok tuhaf :) Böyle olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
dostum sonuc olarak oyunla alakali olmayan bir dll inject ediyorsun ve oyunun stabilitesini bozuyor, ben hic yasamadim ancak yasanmasi cok absurt seyler degil.
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bro Sistemsel bir sorun olabilir virüs programın açık kalmış olabilir ki açık olsa açılmaz hata verir internetsel kaynaklı bir sorun olabilir. kapayıp açmayı dene.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum sonuc olarak oyunla alakali olmayan bir dll inject ediyorsun ve oyunun stabilitesini bozuyor, ben hic yasamadim ancak yasanmasi cok absurt seyler degil.

Son düzenleme:
Çözüm
WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
bu sorun hileyle alakali degil, kapanma sorunu en azindan. hile arkada milyon tane hesaplama yaptigindan fpsinin dusmesi normal. kapanma sorunu ise genel olarak hile kullan kullanma basina gelebilen bir problem. hile actiginda belki daha fazla yuk altinda diye daha fazla yasiyor olabilirsin.
kimse sormamışş bu kişi hileyi nasıl kullanıyor diye adam onaylı üye bile değil :D apex onaylı üye diye biliyorum

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
kimse sormamışş bu kişi hileyi nasıl kullanıyor diye adam onaylı üye bile değil :D apex onaylı üye diye biliyorum
ben de dikkat etmemistim, hatirladigim kadariyla apex hic normal uyeye de dusmedi son zamanlarda sanirim. neyse ben de lol icin cozum soylemisim zaten : D kategoriye de dikkat etmemisim uykulu uykulu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...