Apex legends hilesine legit aimbot eklenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Apex Legends'te sitedeki chamsin yanina bir de legit aimbot ekleseler aşırı iyi olmaz mi? Bence boyle bir şey gerekiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aslında güzel olabilir evet ama hile hızlı bulunur o zamanda dediğiniz gibi ama seçkin üye olursa güzel olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
katılmıyorum bence aimbotsuz daha iyi ve banlanma ihtimalin en düşük seviyede wh gayet yeterli zaten bu şekildede oynayamıyorsan oyunu oynama bence

All New
Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gerçekten harika bir öneri

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam apex aimbot, no recoil vb şeyleri çok hızlı dedect ediyor o sistemi iyi yapmışlar apexte hangi aimbot no recoil hacki kullandıysam ban yemem 2 gün sürmedi

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
katılmıyorum bence aimbotsuz daha iyi ve banlanma ihtimalin en düşük seviyede wh gayet yeterli zaten bu şekildede oynayamıyorsan oyunu oynama bence
Oyunda diayim kanka aimden dolayi bir sıkıntım yok sadece aim kullanmak zevkli oluyor ve hosuma gidiyor. Ekstradan insanlarin da hosuna gidebilicegi icin oneride bulundum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Oyunda diayim kanka aimden dolayi bir sıkıntım yok sadece aim kullanmak zevkli oluyor ve hosuma gidiyor. Ekstradan insanlarin da hosuna gidebilicegi icin oneride bulundum
bende masterim kanka wh ile kolaycva çıkılıyor master gibi bir ranka heleki pren varsa

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ben ım botlu oynuyorum hesaba bıaçk bile ccıktı ve ban yemedim safe oynadıgfın sürece ban atmıyor ya

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam, iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum çünkü, apex gibi oyunlarda aimbot açarsan hile çok belli olur sadece wh yeterli gibi bence getirmezler.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
reporttan ban yeme olasılığın yükselir wh gayet yeterli hızlıca güncellense de oynasak yeni sezonu :D

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
güzel olur ama daha ser iban yersin bide hile fixlenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...