Apex legends hilesini nasıl build edebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selam elimde bir hile var apex için (source code) ancak bir türlü build edemedim bana bunu öğretecek birisi var mı konuyu yanlış yere açmış olaiblirim kusura bakmayın bulamadım nereye açsam diye D: neyse yoruma özele gel diyip sonra çzelden yazınca cevap vermeyen sadece yorum kasmak için kasan arkadaşlar gelmesin :d visual studio var elimde ancak dediğim gibi yapamadım bir türlü öğretecek yada teamviewerdan yapabilecek koca yürekli bir arkadaş var mı :D

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
C++ yada C# biliyor musun ?

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
C++ veya C biliyormusun eğer bilmiyorsan yapamassın zaten :D

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kaynak kodunu aldığın site UC 'mi ? eğer öyle ise muhtemelen kullandıkları driver detect olmuştur boşa uğraşma.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
LahmacunPower
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hileyi CC+ Veya C# Yaparsan iyi olur

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
c++ biliyormsun ? önemli ekssen bu zaten .d

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yanlış anladınız beni :D bakın hile elimde var yardımcı olacaklar eğer yardımcı olur ise yada bana öğretir vs vs bir şeyler yapar iseniz hile seve seve paylaşırım ancak bu haliyle işinize yaramız kurulumu aşırı basit ancak yardım etmezseniz yardımcı olamam :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
friends, you got me wrong, :D look at me, I have the cheat, they will help if it helps or teach me etc. etc, if you do something, I will gladly share it, but as such, the installation is very simple, but if you do not help, I cannot help:D
see man you can ask moderators or some developers who are already on it, if we know all that stuff then why should we bother to ask you. there's no reason: brainfree:

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum öncelikle nasıl bir hile olduğunu bilmek lazım. Driver olarak mı buildleyeceksin yoksa dll'dir de injectlenecek mi o şekilde mi buildlenecek. C++'da bir çok build çıktısı alabilirsin hileyi bilmek gerek.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum öncelikle nasıl bir hile olduğunu bilmek lazım. Driver olarak mı buildleyeceksin yoksa dll'dir de injectlenecek mi o şekilde mi buildlenecek. C++'da bir çok build çıktısı alabilirsin hileyi bilmek gerek.
1621620260098.png

şu şekilde yazıyor kanka

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
:D Klasik Ekli dosyayı görüntüle 65369 UC 'de paylaşılan hile işte. Hatta Türk RC' de onlardan çalmış millete veriyor , ancak hile donanım ve windows sürümü seçtiğinden her sistemde çalışmıyor.
biliyorum evet RC onlardan almış ismini değişmişler sadece ancak elimde sadece bu değil birden fazla hile var 6 tane vs varsa 4 ü undetected sadece sürekli hata alıyorum işte vs da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...