Çalışmıyor Apex Legends No Recoil - Recoil Reducer - Season 19 Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hocam dedikleriniz yaptım ."could not close the previous instance of this script. keep waiting". dedi script açıldı galiba ama aim aşağı doğru gidiyor normal mi böyle olması

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
güncellemeden sonra detectedmi kullanan varmı
kanka ahk detectlemiyor diye biliyorum geçen yine bi girdim indirip 10 saat falan toplam oynamışımdır ban yemedi ama her hilenin riski var main hesabında kullanmanı tavsiye etmem hiçbir hileyi

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka ahk detectlemiyor diye biliyorum geçen yine bi girdim indirip 10 saat falan toplam oynamışımdır ban yemedi ama her hilenin riski var main hesabında kullanmanı tavsiye etmem hiçbir hileyi
hayır aslında mouse event detection geldi easy anticheate ancak umursamıyorlar sanırım, ban atmıyor hala söylediğin gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hayır aslında mouse event detection geldi easy anticheate ancak umursamıyorlar sanırım, ban atmıyor hala söylediğin gibi.
yakın zamanda da ban atcağını sanmıyorum çünkü zaten jitter yapmak çok basit elle bile o yüzden macrolar çok umursanmıyor sanırsam :d

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
benden mi kaynaklı bilmiyorum ama sanki bazen çalışmıyor ya da direkt açtığım gibi çalışmıyor biraz bekledikten sonra çalışmaya başlıyor. yinede güzel hile teşekkürler

Üye
2 HİZMET YILI
you say you have been using this ahk macro for a long time.
I'm so interested in using it on a new account

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
I'm going to play again and I'm going to test this macro, thanks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...