knk parasız oyun çok iyi sarıyor bence tavsiyem steam den indirArkadaşlar oyunu başlamak istiyorum videolarını gördüm hoşuma gitti ama paralı sanırım doğrumudur ? Pc indirmem için paramı yatırmam lazım
kanka orgin diye bi program var onu indir sonra apexsi ordan indir yada steamdan indir kafana göre oyun bedavaArkadaşlar oyunu başlamak istiyorum videolarını gördüm hoşuma gitti ama paralı sanırım doğrumudur ? Pc indirmem için paramı yatırmam lazım
Orgin indirdim orginde apexlegends indir dedim 239 tl birşey dedi.kanka orgin diye bi program var onu indir sonra apexsi ordan indir yada steamdan indir kafana göre oyun bedava
Oyun ücretsiz farklı bir şey bakmışsındır muhtemelen.Orgin indirdim orginde apexlegends indir dedim 239 tl birşey dedi.
Steam'den indirirsen ücretsiz kralArkadaşlar oyunu başlamak istiyorum videolarını gördüm hoşuma gitti ama paralı sanırım doğrumudur ? Pc indirmem için paramı yatırmam lazım
Arkadaşlar oyunu başlamak istiyorum videolarını gördüm hoşuma gitti ama paralı sanırım doğrumudur ? Pc indirmem için paramı yatırmam lazıoy
Oyun bedava knk ve tavsiye ederim