Apex Legends oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oyun çok oynanıyor mu, nasıl? Ben de başlamak istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
oynanır her türlü oynanır sadece ranked kastıgında çok fena oynuyanlar var onlar tarafından öldürüldügünde sıkılabilirsin oyundan çünkü cidden iyi oynuyanlar var

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben oynanmaz diyorum herkes fena hakim oyuna yeniysen sıkılırsın ama sen kendin karar ver bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oynayanların hepsi hardcore battle royal oyunlarda iyisen oyna kanka

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka oyuna başlanır güzel oyun ama ilk başladığında etraftaki uçan kaçan kişilerden sıkılabilirsin birazcık alıştıktan sonra güzel oyun sarıyo.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır oynuyorum son dönemde azalsada genek olarak yüksek liglerdeki insanların artık oyunu bağımlılık haline getirip canavarlaştığını görüyorsunuz onun dışında güzel ve battle Royal kavramına çok farklı bi boyut kazandırmışlar açıksacı klasiklerin dışında hızlı ve atlamalı zıplamalı olması gerçekten iyi size tavsiyem ilk başlard oynarken lan oynamıyorum ben bunu diyip bi köşeye atmayın lütfen biraz daha oynayın sonra bağımlısı olursunuz

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
oynanır her türlü oynanır sadece ranked kastıgında çok fena oynuyanlar var onlar tarafından öldürüldügünde sıkılabilirsin oyundan çünkü cidden iyi oynuyanlar var

İyi bir oyuncu olmak için çok oynamak zorundasınız, bu yüzden birlikte çok pratik yaptığınızda seviyeniz yüksek olacaktır.

ben oynanmaz diyorum herkes fena hakim oyuna yeniysen sıkılırsın ama sen kendin karar ver bence
Tam tersine oyunda yeni arkadaşlar tanıyabiliyorsunuz ve bunun güzel tarafı da SA'nın seviyenizi arttırarak daha üst seviyelere ulaşması.

Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır oynuyorum son dönemde azalsada genek olarak yüksek liglerdeki insanların artık oyunu bağımlılık haline getirip canavarlaştığını görüyorsunuz onun dışında güzel ve battle Royal kavramına çok farklı bi boyut kazandırmışlar açıksacı klasiklerin dışında hızlı ve atlamalı zıplamalı olması gerçekten iyi size tavsiyem ilk başlard oynarken lan oynamıyorum ben bunu diyip bi köşeye atmayın lütfen biraz daha oynayın sonra bağımlısı olursunuz
Çok fazla pratik yapıyorsun

oynayanların hepsi hardcore battle royal oyunlarda iyisen oyna kanka
:cool:

Kanka oyuna başlanır güzel oyun ama ilk başladığında etraftaki uçan kaçan kişilerden sıkılabilirsin birazcık alıştıktan sonra güzel oyun sarıyo.
Görünüşe göre birçok ünlü insanı öğrenmek istiyorsun

Öncelikle oyun hakkında ve birlikte oynadığınız ajanlar hakkında çok şey okumalısınız ki makinenizi nasıl kullanacağınızı anlayın ve ardından gün içinde çok pratik yapın, böylece hazır olana kadar çok pratik yapmaya başlayın.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gayette oynanır güzel oyun beni sardi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
oyunda çok fazla hilenin olduğunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. oyun zevkli fakat oyunu ciddiye alırsanız size ciddi mal ve ruh hasarı verecektir D:

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Cok guzel hizli bir oyun yani hizli oynaman gereken bi oyun ancak su bir gercek gercekten cok iyi

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kendine has bir oynanış tarzı ve movement mekanikleri var. Denemeni tavsiye ediyorum güzel bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oynanır ranked fena oynuyolar zor yani biraz

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oynanır buradaki hile ile başladım ben ban yedim sonrasında temiz oynamaya başladım baya eğleniyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oynanır ama alışman gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Oyun gerçekten eğlenceli oyunda bi tık atla öl mantığı yaşayabilirsin ancak ben o kadar uzun zamandır oynuyorum ki benim için sorun teşkil etmiyor oyunda şuan çok fazla hile var ne yazık ki ancak bu yüksek ihtimal düzelir oyun eğlenceli ve sarıyor bence oynayabilirsin ancak oyunda hemen çok iyi olayım yanılgısına düşmemende fayda var

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şuan oynuyorum tavsiyede ederim en iyi battle royal oyunu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyunde movement'ı çözdüğünde ayrı bir keyifli oluyor bence net bir şans vermelisin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oyun güzel ama rakipler baya iyi oynuyo

Üye
2 HİZMET YILI
ben egleniyordum oynarken bi denemeni öneririm ama sıkılabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...