Apex Legends Oyun Kazanma Taktikleri [Yeni Başlayanlar için ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
69cb7bb0-6f4a-47d9-b337-f8807094abe2.jpg

:yazı:
Apex Legends bilindiği üzere bir takım oyunudur. Takımlar üç kişiden oluşur ve oyunda toplam olarak 20 takım bulunur. Tek kişi oyuna başlanamadığı gibi, tek girdiğiniz zaman başka kişiler ile eşleşip takım haline gelirsiniz. Bu anlamda oyunu kazanmak için ilerleyeceğiniz adımları sizler için derledim. Tavsiyelere uyarsanız oyunda sona kalan takım olma şansınız artacaktır.
-Takımınız İle Birlikte Hareket Edin-

Oyun tamamen takım odaklı bir şekilde kazanılmaktadır. Bireysel olarak yapacağınız tüm işler oyunu kazanmak için yeterli olmayacaktır. Dolayısı ile takım oyununa hazır olmanız gerekmekte. Takım arkadaşlarınız ile sesli iletişim kurmalı, eğer iletişim imkanınız yoksa oyun içerisinde ping özelliği ile anlaşabilirsiniz. Pingler düşman gördüğünüz alanı işaretlemenize ve nereye gittiğinizi belirtmeniz gibi çeşitli amaçlar doğrultusunda kullanılmakta.
Cephaneniz Dolu ve Yedek Silahınız Olsun-

Takım oyununa burada da değinmek zorundayız çünkü oyun takım oyunu. Oyunda sona kalan takım olmak için dikkat etmeniz gereken bir diğer şey de silahlardır. Yedek silah taşımak sizlere iki türlü avantaj sağlayacaktır. İlk olarak mermi sıkıntısı yaşadığınızda diğer silaha hızlı bir şekilde geçebilir ve devam edebilirsiniz. Diğer avantaj ise takım arkadaşınız öldüğünde silahı alınmış olabilir. Tekrar canlandığı zaman ona silah verebilir ve sona kalan takımlardan daha avantajlı savaşa girebilirsiniz.
-Takımda Eksik Olan Karakterleri Seçin-

Yani bu ne demek bir tane Healer scanner gibi (Healer Lifeline Scanner Bloodhund) gibi karakterler takımınızın kazanmasında büyük rol oynayacaktır.

-Kırmızı Balonları Yerinde Kullanın-

Kırmızı balonlar haritada karşınıza çıkan noktalardır. Bu balonlara zıpladığınız zaman oyuna başladığınızda ki gibi jet ile haritaya tepeden dalarsınız. Eğer daralma alanına uzaksanız bu balonları kullanmak işinize yarayacaktır.
-Düşmek Canınızı Götürmüyor-

Düşman takımlardan kaçmanız için yüksek yerlerden atlamanız gerekebilir. Bu gibi durumlarda canınız gidecek diye korkmayın. Apex Legends oyununda yüksekten düşenlerin canı gitmemekte.

-Amacınız Sadece Loot Yapmak Olmasın-

Oyunda asıl amacınız sadece loot yapmaya odaklı olmasın. Takım arkadaşlarınızın hareketlerini izleyin ve onlara zamanla uyum sağlayın. Aynı zamanda çevik olun ve düşmanların hedefine kolay bir şekilde girmekten kaçının.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oynayanlar için yararlı bir rehber fakat ben oyunu pek sevmiyorum ya fps oyununda skill sistemi olmaz gibi sanki

Yaklaşıyordu Şafak
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aimleri kötü olanlar spitfire gibi silahlarla alışmalı bence

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzel rehber oynayanlar için

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aimi kötü olanlar spitfire alabilir efsane silah :D onun dışında iyi oynayan aimleri iyi olan kişiler double re45 alabilir tek kelime ile efsane

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oynayanlar için yararlı bir rehber fakat ben oyunu pek sevmiyorum ya fps oyununda skill sistemi olmaz gibi sanki
Valorant için bu söylediğin olabilir fakat apex bir battle royal oyunu bence çok başarılı. herkesin zevki farklı tabi yeni başlayanlar için önden bilgi edinmesi için paylaştım. teşekkürler
Post automatically merged:

Aimleri kötü olanlar spitfire gibi silahlarla alışmalı bence
aimi kötü olanlar spitfire alabilir efsane silah :D onun dışında iyi oynayan aimleri iyi olan kişiler double re45 alabilir tek kelime ile efsane
Spitfire ve 3x takıp oynuyorlar aynen turbocharger bulursa da devotion lmg onlara iyi :D

64 ticket sunucular nasıl zevk veriyor mu oyun
Bunu dikkat etmemiştim 64 Tick ise kötü evet birde tr sunucusu olmaması bir dezavantaj

Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
silah olarak r-99 ve evo-8 evo -8 eklentilerini tamamladiginda yakınında kimse duramaz cok fena hasar vuruyorsun dedigim silahlarla bi el oyna işin cok kolaylasıcak

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Taktikleri bir bir okudum gayet güzel apex legend hack ile legit oynama fps optimizasyon oyun içi ayarlar içinde konu açarsan sevinirim :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
karakter uyumunu araştırın

ve karakter ile silah uyumu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence yeni başlıyanlar r 301 ve evo oynasın çok daha kolay aım almanızı saglar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
40 bin kili olan ve apex predetor olan biri olarak söylüyorum . İyi oynamak istiyorsanız :
1-) Aim çalışın
2-) Haritaları iyi öğrenin . Rakiplerinizin nerden girip nerden çıkacağını takip edin .
3-) Karakterleri ve skillerini öğrenin .
4-) Apex hızlı bir oyun siz de oyuna adapte olup hızlı olmanız gerek . Movement guide videoları var izleyip öğrenin .

4 madde de iyi olan birinin kötü oynama ihtimali yok iyi forumlar .

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu oyun aimden çok movemente bakıyor aiminiz ne kadar iyi olursa olsun karşıda normal aimde fakat iyi movemente sahip biri varsa vurmanız imkansız neredeyse zaten çok hareketli insanlar kendilerini belli ediyor oyunda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...