Apex Legends Oyuncuları Hile Sorununun Çözülmesi İçin Çağrıda Bulundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI

Apex Legends topluluğu, geliştirici Respawn Entertainment'tan oyunu etkileyen büyük bir hile sorununu çözmesini istedi; bazı bilgisayar korsanları diğer oyuncular için genel deneyimi mahvediyor. Hile yapanlar yıllardır çok oyunculu oyunları rahatsız ediyor, ancak Apex Legends'taki son hacker dalgası, çevrimiçi videoların ortaya çıkmaya başlamasıyla tartışmalara neden oldu.

Apex Legends'ın 16. Sezonu 14 Şubat'ta yayınlandığında çeşitli yeni özellikler getirdi. Bu yeni sezonda dört yıl sonra ilk kez yeni bir Efsane yer almazken, Respawn Entertainment Apex Legends Sezon 16'da her role benzersiz bir oynanış avantajı vermek için tüm sınıf sistemini yeniden düzenledi. Respawn, oyuncular tarafından uzun süredir talep edilen bir özellik olan ve 30 öldürme elde eden ilk takımın turu kazandığı bir Takım Ölüm Maçı modunu uygulamaya koydu ve yepyeni bir savaş bileti ve kozmetik ödüller getirdi.

Birkaç haftadır Apex Legends maçlarına musallat olan yeni bir hileyi vurgulayan bir Reddit gönderisinde, oyuncular Respawn Entertainment'tan bu büyük hile sorununu çözmek için Apex Legends hackerlarına karşı harekete geçmesini istedi. Apex Legends oyuncuları, hilecilerin süresiz olarak geri gelmesini önlemek için Respawn'dan, Valorant ve Call of Duty gibi çok oyunculu oyunlarda kullanılan bir çözüm olan donanım yasağı vermesini istiyor. Bu çözüm mükemmel olmasa ve hala karşı konulabilir olsa da, donanım yasakları, oyuncuların farklı bir hesaba giriş yaparak karşı koyabilecekleri geleneksel yasaklardan daha etkilidir.

Hem aimbot ve wallhack kullanan hilecilerin yanı sıra bu seferde yakın zamanda yeni bir Apex Legends hilesi çıktı. Bu seferki hile de hileyi kullanan kişi düşmanların sonsuz döngüde şarjör değiştirmeye zorluyor. Böyle bir durumda oyuncular oyundan keyif alamaz hale geldi. Birkaç Apex Legends oyuncusu bu Reddit gönderisinin yorumlarında hilecilerden şikayetçi oldu ve videoda gösterilene benzer deneyimleri paylaştı.

Popülerliğine rağmen, Apex Legends görünüşe göre geliştirici Respawn Entertainment ve yayıncı EA'in beklentilerini karşılamakta zorlanıyor. EA, etkilenenlere çok az uyarıda bulunarak 200'den fazla QA test uzmanını işten çıkarmaya karar verirken, Apex Legends Mobile, Android ve iOS'taki ilk sürümünden bir yıl sonra 1 Mayıs'ta kapanacak. Apex Legends, Şubat 2022'de toplam 130 milyondan fazla oyuncuyla tüm zamanların oyuncu sayısına göre en çok oynanan video oyunlarından biri olmaya devam ediyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
apexin ilk çıktıgı zamanlardan videolar gördüm zaten çıktıgı günlerde takip ediyordum fakat şuan oyun farklı mı? farklıysa başlamayi düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben hilelerin biticegini dusunmuyorum. Sadece apex degil butun oyunlar icin. Hileler asla bitmez her türlü yine çıkıcak kurtarmaz hiçbir şekilde. Apexin sonu geliyor gibi gözüküyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
apexte hile bitmez anticheat sistemini güçlendirmeleri lazım

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
adamlar haklı çok hile var oyunda yapımcılarda buna karşı pek bi hareket göstermiyo

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
free hileler ile bile 4 5 ay ban yemeden oynadım anti hile sisteminin değişmesi lazım kısacası böyle devam ederlerse apex biter

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Apex'in tek yaptığı her güncellemede silahlara,bombalara,karakterlere nerf atmak herkes tank gibi geziyor solo modu çıkmıyor kanser oyun.
1v3 kaldıysan hiç oynama çık bayılan oyundan kaçıyor.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Apex oyuncularının max oyun takibi bu kadar zaten şaşırmadım xd oyun hali hazırda zaten hwid ban atıyor

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
this kind of cheat's really hard stuff code?

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ben hilelerin biticegini dusunmuyorum. Sadece apex degil butun oyunlar icin. Hileler asla bitmez her türlü yine çıkıcak kurtarmaz hiçbir şekilde. Apexin sonu geliyor gibi gözüküyor.
Apex bitmez daha hocam ya, sanmıyorum öyle oturup boş hileleri seyredeceklerini, illa adım atarlar.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ne yaparlarsa yapsınlar hileyi hiç bir oyun bitiremez karşında duramaz. :f

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
riota bile çok iyi dediler hali ortada görüyorsunuz anlatmaya gerek yok

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam ne yaparlarsa yapsınlar her oyunun oldu gibi 1 açı ila çıkar örnek valo için kimse hile yapamaz diyorlardı al bak şuan piyasada kaç tane ücretli ücretsiz hile var

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam ne yaparlarsa yapsınlar her oyunun oldu gibi 1 açı ila çıkar örnek valo için kimse hile yapamaz diyorlardı al bak şuan piyasada kaç tane ücretli ücretsiz hile var
valla ben riot hepsini engeller diyordum demek ki imkanı yok böyle bir şeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...