- Yasaklandı
Forumdaki spooferi güncel tutmadıkları için (Free olduğu için) Banınızı kaldırmanız format atsanız bile mümkün değildir.Selamlar apexden ban yedim ben hwid ama spoofda çalışmadı forrmat attım ben şimdi apexi spooflayarak girsem bi sıkıntı olur mu şimdi ban yermiyim apexte çalışmıyor mu yoksa
Forumdaki spooferi güncel tutmadıkları için (Free olduğu için) Banınızı kaldırmanız format atsanız bile mümkün değildir.
Ancak bir spoofer almanız gerekir (Güvenlir bir yerden olsun R€klam olsun istemem ama forumdaki yöneticiler saldılar malesef)
Forum artık eskisi gibi değil, şuan kendi eleştirimi söylüyorum çok boş bir forum olmaya başladı.
Arada sırada sağdan soldan Cr@cklanan hileler geliyor, onun haricinde yok yani.
O eski forum zamanlarını özleyen tek kişi olmadığımıda biliyorum...
EDİT: Spoofer cr@ck olduğu için güncel tutulamıyor.
apexte çalışır mı spoofer apexe dahi birşey yok pc de![]()
Şuan aktif çalışan hile listesinde kendi yapımımız olmayan toplam 3 tane hile var:
*Battlefield 1
*Battlefield 4
*CS:GO sByte
Bu hilelerde cr3ck hile değil, open source hileler. Sadece 30 gün içerisinde üç tane yeni hile çıkarttık. Metin2,Apex Legends ve Bloodhunt. Sonuç olarak dediğiniz gibi değilmiş anlaşılan. Yeni hileler yapılıp paylaşılıyormuş değil mi amaSpoofer güncellenmiyor evet, güncellesek yine fix yiyecek çünkü. Şuan aktif olarak çalışıyor gözükmesinin nedeni de bazı oyunlardaki ac ler için hala geçerliliğini kaybetmemesi. Ek olarak o da cr3ck değil.
![]()
Şuan aktif çalışan hile listesinde kendi yapımımız olmayan toplam 3 tane hile var:
*Battlefield 1
*Battlefield 4
Bu hilelerde cr3ck hile değil, open source hileler. Sadece 30 gün içerisinde üç tane yeni hile çıkarttık. Metin2,Apex Legends ve Bloodhunt. Sonuç olarak dediğiniz gibi değilmiş anlaşılan. Yeni hileler yapılıp paylaşılıyormuş değil mi amaSpoofer güncellenmiyor evet, güncellesek yine fix yiyecek çünkü. Şuan aktif olarak çalışıyor gözükmesinin nedeni de bazı oyunlardaki ac ler için hala geçerliliğini kaybetmemesi. Ek olarak o da cr3ck değil.
Hocam iyi güzel diyorsunuz fakat sorun burada spoofer değil. Mesela güzel bir CS:GO Hilesi için uğraşılmıyor eskisi gibi. Hep(Çoğunlukla) Open Source'ler kullanılıyor. Ve örnek vermek gerekirse ortada PUBG: Lite diye bir oyun kalmamasına rağmen hala panelde duruyor. Eskisi gibi bir özen bir uğraş yok yani. Ayrıyeten aranızda nerdeyse bütün oyunların hilesini kodluyorsunuz, yapıyorsunuz. Örnek olarak elinizde Valo'nun UD Hilesi mevcut UD Driverleriniz UD Spoofer'leriniz mevcut. Kimi zaman başka sitelere reverser'lik yaptığınızı biliyorum. Çünki aranızdaydım bir zamanlar, biliyorum bunları. (Aranızdaydım derken "TESTER" olarak.)![]()
*Battlefield 1
*Battlefield 4
PUBG lite diye bir oyun kalmadığından dolayı hilesi çalışmıyor olarak setlendi zaten. Panelde durmasının sizin için bir zararı yok. Siz görmesenizde zaten panelde 10.000 den fazla oyun mevcut. Bknz:Hocam iyi güzel diyorsunuz fakat sorun burada spoofer değil. Mesela güzel bir CS:GO Hilesi için uğraşılmıyor eskisi gibi. Hep(Çoğunlukla) Open Source'ler kullanılıyor. Ve örnek vermek gerekirse ortada PUBG: Lite diye bir oyun kalmamasına rağmen hala panelde duruyor. Eskisi gibi bir özen bir uğraş yok yani. Ayrıyeten aranızda nerdeyse bütün oyunların hilesini kodluyorsunuz, yapıyorsunuz. Örnek olarak elinizde Valo'nun UD Hilesi mevcut UD Driverleriniz UD Spoofer'leriniz mevcut. Kimi zaman başka sitelere reverser'lik yaptığınızı biliyorum. Çünki aranızdaydım bir zamanlar, biliyorum bunları. (Aranızdaydım derken "TESTER" olarak.)
EDIT: Sizde haklısınız, burası FREE Bir platform. Canınız ne isterse yapabilirsiniz. Buna karışamam. Teşekkürler.