25 Ocak 2021 #1 mnyk2070 M Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2019 Mesajlar 106 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 31 6 HİZMET YILI hileyi bir türlü aktif edemiyorum hiç bir sorun yok fakat açılmıyor sebebi ne olabilir arkadaşlar herşeyi sorunsuz yapıyorum fakat insert tuşuna basınca menü gelmiyor Son düzenleme: 25 Ocak 2021
hileyi bir türlü aktif edemiyorum hiç bir sorun yok fakat açılmıyor sebebi ne olabilir arkadaşlar herşeyi sorunsuz yapıyorum fakat insert tuşuna basınca menü gelmiyor
25 Ocak 2021 #2 JokerDLL Lft Hyrnı Süper Üye Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 767 Çözümler 6 Tepki puanı 312 Ödüller 11 Yaş 24 10 HİZMET YILI discord overlay açtık mı ?
25 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 mnyk2070 M Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2019 Mesajlar 106 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 31 6 HİZMET YILI AsiLDayı' Alıntı: discord overlay açtık mı ? Genişletmek için tıklayın ... overlay derken anlamadım hocam bi sunucuya girip sese katıldım olmadı
AsiLDayı' Alıntı: discord overlay açtık mı ? Genişletmek için tıklayın ... overlay derken anlamadım hocam bi sunucuya girip sese katıldım olmadı
25 Ocak 2021 #4 Browni82 B İts Adventure Time Süper Üye Katılım 30 Ağu 2020 Mesajlar 693 Çözümler 29 Tepki puanı 142 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Sorunun anladım galiba. Windows Güvenlik duvarını kapat. Vanguard veya benzer hile koruma programları çalışıyorsa kapat. Anti virüs kapat. Discord'u aç ayarlara tıkla gaming settings den arayüze tıkla ve oyun içi arayüzü etkinleştir yazanı işaretle. Bunları yap çalışacaktır. Discordu aktif etmen önemli bu arada.
Sorunun anladım galiba. Windows Güvenlik duvarını kapat. Vanguard veya benzer hile koruma programları çalışıyorsa kapat. Anti virüs kapat. Discord'u aç ayarlara tıkla gaming settings den arayüze tıkla ve oyun içi arayüzü etkinleştir yazanı işaretle. Bunları yap çalışacaktır. Discordu aktif etmen önemli bu arada.
25 Ocak 2021 Konuyu başlatan #5 mnyk2070 M Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2019 Mesajlar 106 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 31 6 HİZMET YILI Browni82' Alıntı: Sorunun anladım galiba. Windows Güvenlik duvarını kapat. Vanguard veya benzer hile koruma programları çalışıyorsa kapat. Anti virüs kapat. Discord'u aç ayarlara tıkla gaming settings den arayüze tıkla ve oyun içi arayüzü etkinleştir yazanı işaretle. Bunları yap çalışacaktır. Discordu aktif etmen önemli bu arada. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim arayüzü etkinleştirdim window pencere aldım fakat yinede insert tuşuna basınca menü gelmiyor
Browni82' Alıntı: Sorunun anladım galiba. Windows Güvenlik duvarını kapat. Vanguard veya benzer hile koruma programları çalışıyorsa kapat. Anti virüs kapat. Discord'u aç ayarlara tıkla gaming settings den arayüze tıkla ve oyun içi arayüzü etkinleştir yazanı işaretle. Bunları yap çalışacaktır. Discordu aktif etmen önemli bu arada. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim arayüzü etkinleştirdim window pencere aldım fakat yinede insert tuşuna basınca menü gelmiyor
31 Ocak 2021 Konuyu başlatan #6 mnyk2070 M Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2019 Mesajlar 106 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 31 6 HİZMET YILI sorun halledildi discorddan oyun arayüzünü aktif etmek gerekiyor hilede sorun yok kapatılabilir konu
1 Şub 2021 Moderatör #7 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI mnyk2070' Alıntı: sorun halledildi discorddan oyun arayüzünü aktif etmek gerekiyor hilede sorun yok kapatılabilir konu Genişletmek için tıklayın ... Bu tarz durumlarda rapor sistemini kullanalım olur mu? . Teşekkürler iyi forumlar.
mnyk2070' Alıntı: sorun halledildi discorddan oyun arayüzünü aktif etmek gerekiyor hilede sorun yok kapatılabilir konu Genişletmek için tıklayın ... Bu tarz durumlarda rapor sistemini kullanalım olur mu? . Teşekkürler iyi forumlar.