Üye
bu önerdiğinizin ban yedirtmeme garantisi var mı daha önce apex hilesi kullanmadım ama hileyle denemek istiyorum. Bu önerdiğiniz hileyi satın alsam sorun çıkar mı fiyatı makul geldi.Arkadaşlar site üzerisinde ki hile yaklaşık 8 aydır çalışmıyor ciddimsiiniz siz? Bir deli kuyuya taş atıyo hepiniz arkasından taş atıyosunuz? Dostum ben bu sitede paylaşılacak ücretsiz hileyi bekliyorum, gelmiycek muhtemelen ama yapacak bişey yok. O süreç boyunca en ucuz bulabileceğin hile bu.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapÖnerebileceğim tek şeyde bu maalesef.. Eğer link paylaşmam yasaksa moderatör arkadaşlar düzeltebilirlerse çok sevinirim.
bencedeban yedirmeyen hile diye bişi yok knk bugun yedirtmez yarın dt olur yedirtir
herşeyin başında ban yedirtmeyen hile yoktur. işin sonunda kesinllikle ban yersin. Bu 1 günm olur 1 ay olur 1 yıl olur hiç farketmez. Sadece banlanma süreni uzatman mümkün oda olabildiğince legit oynamak. Her admı vurmazsan, wall da duvarın arkasındaki adamı takip etmezsen km lerce ötedeki adamı vurmazsan sorun olmaz. Dikkatlice oynarsan bişey olmaz yaniibu önerdiğinizin ban yedirtmeme garantisi var mı daha önce apex hilesi kullanmadım ama hileyle denemek istiyorum. Bu önerdiğiniz hileyi satın alsam sorun çıkar mı fiyatı makul geldi.
Kral baktim btgye sadece kripto ile odeme yapabilirim dogru mudurArkadaşlar site üzerisinde ki hile yaklaşık 8 aydır çalışmıyor ciddimsiiniz siz? Bir deli kuyuya taş atıyo hepiniz arkasından taş atıyosunuz? Dostum ben bu sitede paylaşılacak ücretsiz hileyi bekliyorum, gelmiycek muhtemelen ama yapacak bişey yok. O süreç boyunca en ucuz bulabileceğin hile bu.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapÖnerebileceğim tek şeyde bu maalesef.. Eğer link paylaşmam yasaksa moderatör arkadaşlar düzeltebilirlerse çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?