hayır europe yazan yerden türkiye kartlarıyla ödeyebilrsiniz ben bugün 1 günlük almayı planlıyorum sizede haber ederim hilenin nasıl olduğunuKral baktim btgye sadece kripto ile odeme yapabilirim dogru mudur
Hileye para vermek saçma geliyor bana
ustam direk yazsan buraya bizide bilgilendirsenözel mesaj at bana benim kullandığım hileyi söyleyeyim 2 haftadır oynuyorum rankım plat ban yok beraber oynayalım
btg kötü hocam maalesef denedim 1 günlük satın aldım. fps düşüşü yapıyor ve bazen yükleniyor bazen yüklenmiyor. net bir hile değil yani hiç sevmedim. 2 dolar boşa gitti kısacası.hayır europe yazan yerden türkiye kartlarıyla ödeyebilrsiniz ben bugün 1 günlük almayı planlıyorum sizede haber ederim hilenin nasıl olduğunu
ustam direk yazsan buraya bizide bilgilendirsen
btg kötü hocam maalesef denedim 1 günlük satın aldım. fps düşüşü yapıyor ve bazen yükleniyor bazen yüklenmiyor. net bir hile değil yani hiç sevmedim. 2 dolar boşa gitti kısacası.
nasıl yüklediniz. usb yüklemesi vs diyor ama kurulum için videoları vs var mı ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburdaki siteden aldık arkadaşla. Hile baya güzel fakat update edilmemiş durumda. Aynı parası BTG ile. Hem de spoofer ile birlikte kullanılabiliyor. Birkaç gün içinde aktif olacağı söyleniyo. Satın alabilirsin güncellenince.