Apex Legends ücretsiz aimbot hilesi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bedava Apex aimbot bulabilir miyim? Ban riskini göze alıyorum, aimbot olsun yeter.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu sitede hali hazırda bi tane var zaten...

Azıcık baksaydın keşke...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
valla varsa güzel olur şu apexde bi aimbot kullanamadım :lazerdoge:

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bende arıyorum arkadaşlar bulan ban yardımcı olabılırmı

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
arkadaşlar var diye sitede laf yapan boş yorum kasan tayfa yapmayın lütfen çünkü sitede aimbot yok makro var oda çok stabil çalışmıyor bananaland v2.0 gelicek onda aimbot bekleniyor onun haricinde apex aimbot bulmak okadar basit değil zaten olsada kısa sürede banlanıyor paralı aimbotta aldım kullandım gene ban yiyorsunuz bu oyunu s7 beri oynuyorum adam akıllı para vermeseniz sizi kurtaracak öyle aimbot piyasada ücretsiz bulmak imkansız

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sitede aimbota benzer bir şey var fakat çok kötü XD, o yüzden başka yerde araman gerekecek ki bulman biraz zor ve apexte aimbot açarsan kolayca ban yiyebiliyorsun.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
YOLOV7 based ücretsiz bir aimbot var araştırabilirsin, ne kadar güvenilir bilmiyorum. GitHubda vardı.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Free bulamazsın bulsan da scamdir, ücretli kullanmışlığım var aylığı 60$ dı, 2. ay biterken ban yedi çar aimbotu abuse ediyordum. Yani ücretsiz bulamazsın, bulsan bile injectlediğin an oynuna başlamadan ban yersin illa kullanmak istiyosan ücretli alman lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sitede aimbota benzer bir şey var fakat çok kötü XD, o yüzden başka yerde araman gerekecek ki bulman biraz zor ve apexte aimbot açarsan kolayca ban yiyebiliyorsun.
ban yeme riskini aldıgımı yazdım zaten sorun yok o yuzden dc ekler misin shir.afk#2728 sitedekini bulamadım ben aimbotu

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
d

dc verir misin yardima ihtiyacim olabilir
kendim kullanmiyorum dostum, herhangi sekilde yardim edebilecegimi sanmiyorum ancak bir cok yabanci forumda da, githubda da yeterince aciklayici anlatimi var yanlis hatirlamiyorsam.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Free bulamazsın bulsan da scamdir, ücretli kullanmışlığım var aylığı 60$ dı, 2. ay biterken ban yedi çar aimbotu abuse ediyordum. Yani ücretsiz bulamazsın, bulsan bile injectlediğin an oynuna başlamadan ban yersin illa kullanmak istiyosan ücretli alman lazım.
dolar degil de tl ile aylıgı 300 tl ye falan bulamaz mıyım dc ekle shir.afk#2728
Post automatically merged:

kendim kullanmiyorum dostum, herhangi sekilde yardim edebilecegimi sanmiyorum ancak bir cok yabanci forumda da, githubda da yeterince aciklayici anlatimi var yanlis hatirlamiyorsam.
anlattigindan anlamadim zaten cok garip bi dilleri var :D

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
dolar degil de tl ile aylıgı 300 tl ye falan bulamaz mıyım dc ekle shir.afk#2728
Post automatically merged:

anlattigindan anlamadim zaten cok garip bi dilleri var :D
trde rainbow, apex gibi oyunlarin pek oynayani olmadigi icin tr fiyatlandirrmasi bulman cok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...