- Konuyu başlatan
-
paralısını nerden bulabilirimFree bulamazsın bulsan da scamdir, ücretli kullanmışlığım var aylığı 60$ dı, 2. ay biterken ban yedi çar aimbotu abuse ediyordum. Yani ücretsiz bulamazsın, bulsan bile injectlediğin an oynuna başlamadan ban yersin illa kullanmak istiyosan ücretli alman lazım.
buldum da günlüğü 65 lira oluyobir site vardi sanirim paketine göre farkli fiyatlandirma yapiyordu, apex odin aimbot yazarsan cikacaktir muhtemelen bak bi.
onda aimbot yok ve safe degil kankaDword bu sitede öneririm
adama akıllı bulursan banada atarmısın ve günlüğü 65 tl olan nerede onuda söylermisinparalısını nerden bulabilirim
Post automatically merged:
buldum da günlüğü 65 lira oluyo
onda aimbot yok ve safe degil kanka
discord ekle shir.afk#2728 gelcemadama akıllı bulursan banada atarmısın ve günlüğü 65 tl olan nerede onuda söylermisin
kanka baktım da cidden bulamadım gösterir misin yada atar mısınForumda uhpep'in paylaştığı aimbot var kullanabilirsin "yeni hileler" kısmında yer alıyor
https://memoryhackers.org/konular/apex-legends-hack-external-aimbot-hack-yolov5.266683/discord ekle shir.afk#2728 gelcem
kanka baktım da cidden bulamadım gösterir misin yada atar mısın
Kral eklerim eklemesine de yani ücretsiz yok denecek kadar az olanların çoğu virüslü veya direkt banlatıyor.ban yeme riskini aldıgımı yazdım zaten sorun yok o yuzden dc ekler misin shir.afk#2728 sitedekini bulamadım ben aimbotu
Hileye göre değişir, pahalı ürünlerde ban riski yok denecek kadar azdır, abuse etseniz de manuel ban yemezseniz banlanmazsınız.Apexin ban sistemi ne durumda hocam bir bilgim yok yani aim vs açtığımızda kaç maça ban yiyoruzki
reis sen suan hileli misin apexteHileye göre değişir, pahalı ürünlerde ban riski yok denecek kadar azdır, abuse etseniz de manuel ban yemezseniz banlanmazsınız.
Bu sitede kin de aim bot yok.kanka bu sitede var iyice bak
kanka normal apex hilesi de bulamadim baska sitelerdeBu sitede kin de aim bot yok.
bitane buldum ama kuramadım aga yabende arıyorum hocam hiç var mı bulundu mu acaba
aga sitedekinde aimbot yok ki aimbot istiyorumSitede var iyi bak bi
yok bro ben hwıd yedim eski kasa da sonrasında sattım üstüne para ekleyip temiz kasa aldım devam ediyorum hiçbir tpt kullanmadanreis sen suan hileli misin apexte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?