Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
şifreyi yanlış girdim bilgisayarı yeniden başlatın diyo başlatıyorum yine aynı ne yapmalıyım

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aga torpil geçip 1 saatliğine normal üyelerde erişebilse beee insanlara yardım ediyorum ama uzun sürüyor konuda yok yardım edebileceğim o yüzden lütfen aam lütfen 1 saatlik herkez erişebilsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aga torpil geçip 1 saatliğine normal üyelerde erişebilse beee insanlara yardım ediyorum ama uzun sürüyor konuda yok yardım edebileceğim o yüzden lütfen aam lütfen 1 saatlik herkez erişebilsin.

oldu başka isteğiniz bana kalsa onaylı üye bile kullanmamalı en az seçkin üye olmalı ondan sonra her yer hileci kaynıyor.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oldu başka isteğiniz bana kalsa onaylı üye bile kullanmamalı en az seçkin üye olmalı ondan sonra her yer hileci kaynıyor.
rankı yüksek tutmaları zaten hile herkes kullanıp oyunda belli edilmesin diye çok kişi olursa hile patlar ama sayı az olunca daha çok süre gider rank sistemi mantıklı

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
o zaman hile 1 saatte komple fixlenir başka asitelerdeki çoğu hile neden ertesi gün fixlenip millet ban yiyor işte bu yüzden :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aimbot doesn't work. let's wait for the update

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aimbot indeed seems broken

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu gidişle aimbot tekrar gelmeyecek gibi :(

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
''Please reboot your computer.'' Bu hatayı alıyorum pc'yi yeniden başlatıp denedim yine olmadı. (Vanguard kapalı)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
einize sağlık gene guzel bir çalışma
kka iyi bir iş başarmış gene mh yapıyor bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...