Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Bu Hile 2020 Yılında Çıkmış bense daha yeni Görüyorum Ve hayla sorunsuz Çalışması Ayrı Bi güzellik Teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok teşekkürler sonunda beklediğim hileyi buldum önümdeki tek engel onaylı üye olmak deneyince yazarım

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
eskiden hile ile oynayabiliyordum ama artık mavi ekran vermeye başladı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aim fixlendiğinden beri her gün foruma girip bakıyorum, güncellenmeyecek sanırım hiç bir zaman. feelsbadman

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga hiç bir türlü menü gelmiyor ekrana 2-3 kez geldi 3 gündür ekrana gelmiyor menü bırakıyorum artık uğraşmayacağım yapan arkadaşın ellerine sağlık tabi orası ayrı .

Infinite
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hello, i have the same problem as you but ive fixed it in 3 days ago... i fixed it by creating new account on discord and activating the overlay without changing the overlay settings at all then i check the game activity overlay and make apex legends overlay to toggle mode. Before injecting, i check that the overlay worked correctly and when i do found out it worked (discord overlay) i tried injecting the hack and yeah it worked...my problem was on the discord overlay and as of the bluescreen i had it too and how i fixed it is simple, i just disable riot vanguard anti cheat and faceit anti cheat too... i also managed to fixed my friends problem he had the same as me with my method. If mine not work, i suggest u too upgrade the windows version and install all redistruble/windows component. Also lastly make discord run as admin in compability setting (right click discord shortcut>properties>compabilities)
Post automatically merged:

aimbot a little curve and so all the rules
wait does your aimbot worked?? can i get the settings?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...