Seçkin Üye
1 gündür kullanıyorum gayet iyi çalışıyor sitede menu gelmeme sorunu çözümü var hepsini sırayla yaparkadaşlar hile çalışmıyor çok denedim olmadı mavi ekran + insterte basıncada açılmıyor denemeyin boşa
1 gündür kullanıyorum gayet iyi çalışıyor sitede menu gelmeme sorunu çözümü var hepsini sırayla yaparkadaşlar hile çalışmıyor çok denedim olmadı mavi ekran + insterte basıncada açılmıyor denemeyin boşa
dosyaları tekrar kurmayı dene belki düzelirarkadaşlar hile çalışmıyor çok denedim olmadı mavi ekran + insterte basıncada açılmıyor denemeyin boşa
hileyi tekrar indirdim xfprojecti de tekrar indirdim olmadı zaten ilk başta açmıştım güvenlik duvarı falan kapalıbilgisayarının uac ayarlarını ve windows güvenlik duvarını kontrol etmeyi denemelisin birde memorşhack tekrar indir dosya bozulmuş olabilir.
denetim masasının güvenliğini de kapattım fakat yine olmadı nasıl bi çözüm yolu bulabilirizsistemin win 10 ise iki farklı güvenlik duvarı var biri denetim masası dieri ayarlar kısmında ikisinide kapatmayı denermisin?
Gacı#0001 discordum istersen ekran açayım bi bakın bana yasistemin win 10 ise iki farklı güvenlik duvarı var biri denetim masası dieri ayarlar kısmında ikisinide kapatmayı denermisin?
bı resımlı gosterırmısınhileyi açamayan arkadaşlar discorddan oyun aktivitesine gelip apex'de overlay'i on yapsınlar