Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
1610850828922.png

How do I fix that sir? I already restart like 3-5 times but still like that. Thanks before sir

Üye
5 HİZMET YILI
i hope to try this soon when i have my account confirmed but i'm following the forum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
arkadaşlar oyunda hile gelme sıklığı nedir her oyun geliyor mu karşınıza ?
Hayır, neredeyse yok denecek kadar az zaten karşısı kullansa bile anlaman çok zor oyun çok hızlı geçiyor kim hile kim değil ancak birisiyle uzun vadeli çatışmada anlaşılır :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
when injecting my pc bluescreen, windows I version 1511 is this influential ? anticheat such as vanguard already I remove but the problem still remains the same. please help me

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
anladım dostum peki hileyi kullanırken bu konudaki fotoğraftaki ayarları mı yapıcaz ?
Evet dostum korumaları güvenlik duvarlarını vs. kapat discord arayüzünü aç ve oyuna gir hile menüsü için discord arayüzünü kullanıyor bazen buga girip açık kalabiliyor o gibi durumlarda kapatıp açman yeterli hilede sadece wallhack esp var şuanlık rakipleri bir de eşyaların yerlerini gösteriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostlar herşeyi yaptım ama discord arayüzünü açıyorum hile menüsü gelmiyor ya
Post automatically merged:

ben de bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor tread stopping yazıyor sonra olmuyor
Post automatically merged:

çözüldü; aynı sorunu yaşayan arkadaşlar önce oyunu kapalıyken inject etsin daha sonra biraz bekleticek oyunu çalıştır dicek sonra oyuna girin işlem tamam lakin hile menüsü hiç kapanmıyor bunun bi çözümü var mı?

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
apex legends'a güncelleme gelmiş hile calisiyor mu su anda?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I've been updating the windows and also turn off the exploit protection, but the pc still bluscreen also
Hy My Friend!

Fix:
Discord User Settings ---> Overlay ---> Enable in game overlay
Discord User Settings ---> Game Activity ---> Enable display currently running game as a status message

Have a nice day!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...