Bu olay bence biraz göreceli, Çünkü kimisi hızlı sever kimisi yavaş kimisi koyu sever kimisi sade ama bana kalırsa oynanması ve tanınırlığı açısında TR olarak Apex gibi geliyor şahsi fikrim, hiç bir tanıdığım oyuncu Warzone oynamıyor bu arada çevrem de .Günümüz Battle Royale oyunlarını bir çoğumuz biliyoruz. Oyun yapısı ve Oynanış bakımından her bir oyun farklı farklı özellik barındırmaktadır. Lakin Listede belirttiğim oyunlar, Hem performans, hem de Grafik açısından TOP noktalara ulaştı. Sizlere göre, Apex Legends mı daha iyidir yoksa COD Warzone 2.0 mı daha iyi bir Battle Royale oyunudur?
Hocam şunu söyleyebilirim. Warzone 2.0 bana kalırsa vasat. hatta vasatın bir tık üstü. İlk Warzone oyunu tam bir şaheserdi. Gece gündüz oynuyorduk arkadaşlarla. Apex'in en büyük eksisi, oyun aşırı hızlı ve Movement yapamıyorsan çileli bir oyun.Benim yeni oyunum net bu arada apex'i de denedim bana hitap etmiyor sıkıldım sildim ama warzone öyle mi değil gerçekten mainleyebileceğim bir oyun ben her türlü warzone'cuyum oynanış kalite grafik olarak hep önde zaten oyun bi de hile alırsam ilerleyen günlerde tadından yenmez gibi ama şu anlık hilesiz de çok sarıyor belki hileye bile gerek kalmaz çünkü oyun çekiyor insanı kendine bi yaparsam skin hilesi yaparım tüm hepsini açtırmak için o kadar öyle yani
Aynen öyle. TR'de Apex kitlesi son 1 sene içinde inanılmaz arttı. Buna Mobil oyunu ciddi etken etti diyebiliriz. Öte yandan Warzone realistik oyun yapısı ile ön plana çıkıyor. Ama Warzone 2.0 beklentinin çok çok altında kaldı.Bu olay bence biraz göreceli, Çünkü kimisi hızlı sever kimisi yavaş kimisi koyu sever kimisi sade ama bana kalırsa oynanması ve tanınırlığı açısında TR olarak Apex gibi geliyor şahsi fikrim, hiç bir tanıdığım oyuncu Warzone oynamıyor bu arada çevrem de .
warzone hiç oynamadım daha yeni indiriyorum deneyeceğim bende bakalım ona göre kafamda da apex mi warzone mı netleşecek..Hocam şunu söyleyebilirim. Warzone 2.0 bana kalırsa vasat. hatta vasatın bir tık üstü. İlk Warzone oyunu tam bir şaheserdi. Gece gündüz oynuyorduk arkadaşlarla. Apex'in en büyük eksisi, oyun aşırı hızlı ve Movement yapamıyorsan çileli bir oyun.
Aynen öyle. TR'de Apex kitlesi son 1 sene içinde inanılmaz arttı. Buna Mobil oyunu ciddi etken etti diyebiliriz. Öte yandan Warzone realistik oyun yapısı ile ön plana çıkıyor. Ama Warzone 2.0 beklentinin çok çok altında kaldı.
Evet söylediklerinde haklısın birçok negatif yönü var warzone'un ama ne bileyim ilk defa başladık bu oyuna biz de bi bakalım tadalım oyunu sorunları var ama oynanmayacak bir oyun değil diye düşünüyorum apex'te move'ları rahatlıkla yapan birisi olarak söylüyorum hareketliliğini sevdim oyunun ama bilmiyorum ya gerçekten kanım çekildi oynarken kişisel zaten bu görüşüm beğenmedim diyebilirim apexi yeni sezonu geliyor warzone'un bakalım ne olacak 3. sezondaHocam şunu söyleyebilirim. Warzone 2.0 bana kalırsa vasat. hatta vasatın bir tık üstü. İlk Warzone oyunu tam bir şaheserdi. Gece gündüz oynuyorduk arkadaşlarla. Apex'in en büyük eksisi, oyun aşırı hızlı ve Movement yapamıyorsan çileli bir oyun.
Aynen öyle. TR'de Apex kitlesi son 1 sene içinde inanılmaz arttı. Buna Mobil oyunu ciddi etken etti diyebiliriz. Öte yandan Warzone realistik oyun yapısı ile ön plana çıkıyor. Ama Warzone 2.0 beklentinin çok çok altında kaldı.
Hocam ikiside bal gibi oyun fakat Cod warzone 2 bana göre daha güzel, eğer sistem gereksinimleri uyuyorsa denemenizi öneririm. O atmosfer vesaire olsun sanki oyunu yaşıyormuşsun gibi hissediyorsun, silah sesleri ve koşarken eğilince gelen o hissiyat falan anlatılmaz yaşanır yani. Apexte az buz oyun değil tabii. Silah sesleri cod kadar güzel olmasada diğer battle royale oyunlarına fark atar nitelikte. Ayrıca karakterlerinin kendine has özellikleri olması oyuncunun oyuna tutunmasını artırır.Günümüz Battle Royale oyunlarını bir çoğumuz biliyoruz. Oyun yapısı ve Oynanış bakımından her bir oyun farklı farklı özellik barındırmaktadır. Lakin Listede belirttiğim oyunlar, Hem performans, hem de Grafik açısından TOP noktalara ulaştı. Sizlere göre, Apex Legends mı daha iyidir yoksa COD Warzone 2.0 mı daha iyi bir Battle Royale oyunudur?