Apex Legends'a Yeni Bir Robot Karakter Mi Geliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bugün Apex Legens'ın resmi twitter hesabından aşşağıda görmüş olduğunuz gif paylaşıldı.Çoğu kişi yeni bi "robot" karakter geleceğini tartışıyor ki gelirse bile nasıl bir şey olacak merak konusu.İlerleyen günlerde yeni karakterin duyurusunu yapabilirler.Bana kalırsa gelicek gibi kimisi de yeni gelecek etkinliğin bu temada olabileceğini savunuyor siz ne düşünüyorsunuz.

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
yeni bir etkinlik gelirse daha iyi olur. bu günlerde yeni oyuncu kazanabilir bu etkinlik ile

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
yeni bir etkinlik gelirse daha iyi olur. bu günlerde yeni oyuncu kazanabilir bu etkinlik ile
Bana kalırsa karakterle beraber birleşmiş etkinlik gelirse çok daha iyi olabilir yani etkinliği yapıp karakteri açma veya ona benzer bişey çok daha iyi olur heleki şu dönemde.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Etkinlikle gelir umarım etkinlik görevleriyle elde edersek tadında yenmez.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Etkinlikle gelir umarım etkinlik görevleriyle elde edersek tadında yenmez.
Ben de öyle düşünüyorum hem başka içerikleri açabiliriz hem exp kasılır hem de karakteri açabiliriz bu yolla ama o kadar uğraşırlar mı emin de olamadım :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şimdi korona yüzünden herkes evinde olduğu için yeni karakter gelse, oyundan sıkılan kullanıcılar için geri dönüş bileti olur ve yeni kullanıcılar çekebilir, iyi bi pazarlama yöntemi, başarılı :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
şimdi korona yüzünden herkes evinde olduğu için yeni karakter gelse, oyundan sıkılan kullanıcılar için geri dönüş bileti olur ve yeni kullanıcılar çekebilir, iyi bi pazarlama yöntemi, başarılı :D
Aynen öyle hem oyuncular hem yapımcılar kazanır gibi duruyor ama hemen de sevinmemek lazım daha hiç bişey belli değil :D

Ben Robot Değilim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bugün Apex Legens'ın resmi twitter hesabından aşşağıda görmüş olduğunuz gif paylaşıldı.Çoğu kişi yeni bi "robot" karakter geleceğini tartışıyor ki gelirse bile nasıl bir şey olacak merak konusu.İlerleyen günlerde yeni karakterin duyurusunu yapabilirler.Bana kalırsa gelicek gibi kimisi de yeni gelecek etkinliğin bu temada olabileceğini savunuyor siz ne düşünüyorsunuz.

Çok iyi olur gelirse değişiklik olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...