Çözüldü Apex Legends'e giriş yapmaya çalışırken EA ile giriş yap hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Steam'de daha önce Apex Legends oynuyordum. Hesabım Ful idi fakat şu an oyunu açmaya çalıştığımda bana EA ile giriş yap diyor, kendi hesabımla giriş yapıyorum fakat daha önceden benim EA Games abimin Steam hesabına bağlı olduğu için hesaba giriş yapamıyorum. EA Games'in sitesinden kendi Steam hesabımı onaylamaya çalışıyorum, o da olmuyor. Sadece bir hesaba bağlanabilir diye hata veriyor, ben nasıl geri alacağım Apex hesabımı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kalemle öğrenmediklerini öğretirler silahla
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
buraya yazmak yerine canlı desteğe gereken açıklamanı yapıp belirli kanıtları atarsan zaten başka ea games hesabına bağlatabiliyorsun

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Apex Legends oyununda yaşadığınız sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
  1. Öncelikle EA hesabınıza giriş yapın. Eğer EA hesabınızı hatırlamıyorsanız, EA destek ekibiyle iletişime geçin ve hesabınızı kurtarmak için yardım isteyin.
  2. EA hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Apex Legends'ın hesap bağlantısını kontrol edin. Apex Legends'ı kullandığınız Steam hesabınızla bağlamak istediğinizi doğrulayın.
  3. Eğer bağlantı doğru yapılandırılmışsa ve hâlâ sorun yaşıyorsanız, EA destek ekibiyle iletişime geçin. Onlara durumu detaylı bir şekilde anlatın ve hesabınızı tekrar bağlamak için yardım isteyin.
  4. EA destek ekibi size yönergeler sağlayacak ve sorununuzu çözmek için yardımcı olacaklardır. Sabırlı olun ve belirtilen adımları doğru bir şekilde takip edin.
  5. Eğer EA destek ekibi size yardımcı olamazsa, Steam destek ekibiyle iletişime geçebilir ve yaşadığınız sorunu onlara da aktarabilirsiniz. Onlar da size yardımcı olmaya çalışacaklardır.
Unutmayın ki Apex Legends hesabınızı kurtarmak için doğru platformun destek ekibiyle iletişime geçmeniz önemlidir. Hem EA hem de Steam destek ekiplerine yaşadığınız sorunu ayrıntılı bir şekilde aktararak en iyi yardımı alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...