Hileyi kullanan diyor ama sen bilirsinAPEx ilgi alanım sefil dostum
sen sorularını sor bilenler yazarDostlar hileyi kullanan var mı ? bi kaç sorum olacaktı
nasıl yani ?Link tam çalışmadı beyler bende yardımcı olabilcek var mı
başla çok zevkli bir oyun iftardan sahura kadar akarBu oyuna başlamayı istiyorum.
Evet apex hilesini kullanabilmen için: "600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 60 Gün Olmalıdır. " Dikkatini çekerim boş yorum olmayacak spam atarsan yorumların silinir hatta yöneticiler tarafından banlanabilirsin.üyelik durumu ile alakalı hata veriyor. Normal üye olanlara kapalımı hile ?
50 yorumu gecşnce onaylı üye olcan ozaman kullanabilirsinüyelik durumu ile alakalı hata veriyor. Normal üye olanlara kapalımı hile ?
Sende mesela 44 mesaj yazıyor oranın 50 olmasımı gerekiyor50 yorumu gecşnce onaylı üye olcan ozaman kullanabilirsin
Hile kullanmıyosan burda nabıyosun kankahile kullanma kanka
ben sadece aim bot kullanmayı planlıyorum riskli mi sizce ?Ya herşey ayarlarla ilgili bu bi de biraz da oyunculuk ilk zamanlar ban atar ban nerden attıgını bulup düzeltmiş olabilirler
Ya herşey risk içerir önemli olan ayarları mantıklı yapmak mantıklı yaparsan hiçbir şey olmazben sadece aim bot kullanmayı planlıyorum riskli mi sizce ?
yani mesela counter da vac var bide owerwatch var şimdi vac yersen oyun dosyalarıyla oynamış oluyorsun owerwatch yersen izlenerek yemiş oluyorsun bunlarda da sistem öyle mi hile oyun dosylarını etkiliyor mu ?Ya herşey risk içerir önemli olan ayarları mantıklı yapmak mantıklı yaparsan hiçbir şey olmaz