Apex Sbyte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
yani mesela counter da vac var bide owerwatch var şimdi vac yersen oyun dosyalarıyla oynamış oluyorsun owerwatch yersen izlenerek yemiş oluyorsun bunlarda da sistem öyle mi hile oyun dosylarını etkiliyor mu ?
Yani öyle gibi

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Peki bu sitede ki hile de vac problemi yok o zaman bizim elimizde ban yiyip yememek
Yani yarı yarıya diyelim o konuyu eğer hile saglamsa sen abartıyorsan o zaman bu senin hatan oluyor zaten dowland bastığın an senin sorumlulugun oluyor yani gerisi senin oyunculuguna bağlı oluyor
Anlayışınızı içi teşekkürler konuya cevap vererek bildirim gelmesini sağlaya bilirsiniz bana daha hızlı yardımcı olabilirim belki

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Yani yarı yarıya diyelim o konuyu eğer hile saglamsa sen abartıyorsan o zaman bu senin hatan oluyor zaten dowland bastığın an senin sorumlulugun oluyor yani gerisi senin oyunculuguna bağlı oluyor
Anlayışınızı içi teşekkürler konuya cevap vererek bildirim gelmesini sağlaya bilirsiniz bana daha hızlı yardımcı olabilirim belki
eyvallah kardeşim son bi soru kullandın mı sen hile stabil mi mesela burda ki bf1 için indirmiştim aimi stabil çalışmıyordu.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende 600 olunca inşallah kullanıcam söylerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...