Alıyorum Apex Ücretli Yazılım Önerisi

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İyi günler… Apex için ücretli yazılım arıyorum. Bütçe sorunu yok fakat yazılımın güvenliği ön planda olmalı. Ayrıca diğer tüm özellikleri iyi bir şekilde çalışmalı. Win11’de çalışan yazılım tavsiyelerinizi bekliyorum…

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
satış yapan kişi ben değilim kendi kullandığım bir ai yazılım var 6 aydır ban yemeden pred seviyesinde oynuyorum wh falan yok sadece aimasist var ayarını fullediğinde aimbottan farkı yok ben çok düşük bir ayarda legit olarak kullanıyorum+ no recoil de var içinde onun da seviyesini kendin ayarlıyorsun tek - yanı güçlü bir sistemin olması gerekiyor eğer isim site paylaşmak yasak değilse yazayım yasak ise dm dem ulaşın

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
satış yapan kişi ben değilim kendi kullandığım bir ai yazılım var 6 aydır ban yemeden pred seviyesinde oynuyorum wh falan yok sadece aimasist var ayarını fullediğinde aimbottan farkı yok ben çok düşük bir ayarda legit olarak kullanıyorum+ no recoil de var içinde onun da seviyesini kendin ayarlıyorsun tek - yanı güçlü bir sistemin olması gerekiyor eğer isim site paylaşmak yasak değilse yazayım yasak ise dm dem ulaşın
hocam bana da sitenin adını atarmısın bende arıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
merhaba, dm bakarmısınız