but most importantly he hacc
Süper Üye
Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi apex'te 3 saatte 3 maçtan ban yedim
bu hwid ban mıdır?
ben dırek ılk macta asagı atlarken yedımasdjbna
Çok iyi yaBen de dün akşam tek maçta ban yedim sanırım kalıcı olarak
oo iyiymiş o zaman saol kardeşimhardisk banı atacaklarını sanmıyorum direk hesabını banlamışlardır yeni hesap açıp oynayabilirsin
Bende bu siteninkini kullanmadım. Başka bir siteden aldım. Henüz bu sitenin hilelere erişimimiz yok üzüyoradamların herhalde baya gelısmıs bı sıstemı var ama ben memory kullanmıyordum belkı memoryde ban yemem bı uyelıgımızı yukseltıp oyle denıcez
ıstersen adını paylasma sıkıntı ola bılırBende memory kullanmıyorum. Darkchat diye bir siteden aldım adını yanlış hatırlamıyorsam.
Abartma yok ya tek oyunda oldu her şey sakin sakin loot yaparken attı direk oyundan bannedknk gerçekten abtırnımı yoksa düz oynadınız halde mi ben kaçgündür apex için post kasıyom
Yeniden hilesiz girmeyi denemedim. Oyunu silmiştim ban yiyince. Yeniden indirip hilesiz girmeyi bir deneyeyim bakalım yine ban atacak mı.Kullandıgınız yazılım detected olmuştur. Sistem banı olup olmadıgını anlamak için hilesiz yeni hesapla giriş yapın eğer sorun çıkarsa muhtemelen hwıd ban yemişsindir
hwid ban değil. hwid ban olsa direk oyuna giremezdin
Ban yiyen hesapla hala oyuna girebiliyorum. Deneme modunda oynayabiliyorum ama maçlara giremiyorum. Maça giremedikten sonra bir önemi kalmıyor tabi.Yeni hesapla gir hwid ban değildir kanka