yani demek istediğim şu. karakterlerin parlaklığını biraz daha yükseltme şansımız falan var mı ? oyun ingilizce olduğu için çok anlamıyorum.düşmanları nasıl göremiyorsun biraz daha açar mısın![]()
YANİ ŞÖYLE SÖYLİYİM HOCAM. HARİTA BİRAZ KARANLIK GİBİ OLDUĞU İÇİN KARAKTERLERİ GÖREMİYORUMdüşmanları göremiyorum derken ?
thank you broThis game does have fairly low "pop" of character models. My main suggestion is just to focus on movement. Most backgrounds are static so it you so any changes in color focus on that point until you're sure it's just a billboard or whatever. Learning the map and popular locations is also useful so as you enter a new area you can prioritise scanning those locations.
lenovo dizüstübilgisayarın nedir
herşeyi denedim. ilk orjinal haliyle oyundan 10 fps alırken şimdi 30 40 gibi fps alıyorumgenel fps yükseltme tekniklerini denediniz mi?
denedim kanka bunu da fakat şöyle bişey var ki komple parlaklık artıyormonitörünün kendi ayarlarından parklaklığını arttırabilirsin kanka sağında solunda yahut altında tuşlar olacaktır oradan değişiklikleri yapabilirsin