Api key kullanmadan övgü atan bot var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube: Konix
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kısıtlı hesaplarda APİ key olmadığı için böyle bir şey araştırıyorum.

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Öyle Birşey Bulmak Neredeyse İmkansız Steam ın Açığını bulmak gerekir diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla övgü atan bot yok zaten csgo oyun içinde bir bot sistemi algıladıgında vac ban atabilir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir arkadaşın konusunda okudum Api key bölümüne rastgele şeyler yazarsan sorunsuz bir şekilde olacağını söylüyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlarımdan biri o şekilde ban yedi ordan biliyorum. Valvenin ne yapacağı bilinmiyor bi arada arkadasın eski hesabında telefon guardı vardı yeni hesap aldı onada guard ekledi ddiyer hesabı vaclı diye yeni hesabınada hile açmadan direk vac attılar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Beyler şuan ücretsiz başkalarına para vermeden kendi yöntemlerimle hesabıma övgü atabileceğim bir servis var mi ?

say hello to my little friend
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlarımdan biri o şekilde ban yedi ordan biliyorum. Valvenin ne yapacağı bilinmiyor bi arada arkadasın eski hesabında telefon guardı vardı yeni hesap aldı onada guard ekledi ddiyer hesabı vaclı diye yeni hesabınada hile açmadan direk vac attılar.

Vaclı hesaptaki telefon numarası ile aynı olan diğer bütün hesaplar vac yiyor zaten

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
prime olmayan hesaplar için api key yerine rastgele şeyler yazınca oluyor diye biliyorum

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bana id pw dosyaları verin istediğniz kadar övgü atayım size

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
her oyuna girdiginde 3 övgü alsan rahat toplarsın reis ugraşma onlarla yükleyim derken virüs felan gelir sıkıntı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
her oyuna girdiginde 3 övgü alsan rahat toplarsın reis ugraşma onlarla yükleyim derken virüs felan gelir sıkıntı
aga bende öyle yapıyorumda bazıları ilk sen at övgüyü diyor ben attıktan sonra atmıyor oyundan çıkış yapıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hayır dostum öyle birşey olmaz . Steamın açığını bulmak gerekir yukarda belirttikleri gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...