Uzman Üye
Arkadaşlar merhaba apk oyun yüklüyorum ama uygulama yüklenemedi diyor SAI kullanarak denediğim ise apk dosya sertifika içermiyor hatasını alıyorum bu olayı birçok oyunda yaşadım bilen biri yardımcı olurmu
Evet açık bu olay belirli dosyalarda oluyor hepsinde bu hatayı almıyorum bir çözümü var diye biliyorum ama bir türlü bulamadımGüvenlik sekmesinden "Bilinmeyen Kaynaklar" kısmını açıyor musunuz ?
Mod sorunlu olduğunu sanmıyorum çok popüler bir siteden indirdim birçok kullananı vardıYüklediğin APK dosyası gerçekten sorunlu olabilir mi? Hepsinde almadığını belirtmişsin, başka bir sürümünü dener misin indirdiğin uygulamanın?
Hmm anladım, bir eski sürümü dene istersen belki olur.Mod sorunlu olduğunu sanmıyorum çok popüler bir siteden indirdim birçok kullananı vardı
eski sürümünde oyun açılmıyor malesefHmm anladım, bir eski sürümü dene istersen belki olur.
Emülatör mü, telefon mu hocam?eski sürümünde oyun açılmıyor malesef
telefonEmülatör mü, telefon mu hocam?
o ayar açıkTelefonun dosyalar bölümüne gidip oradan indirilenler kısmından açmayı dene bende de böyle oluyordu çözümü böyle yaparak gidermiştim.
Cihaz rootlu mu hocam?telefon
Post automatically merged:
o ayar açık![]()
hayır rootsuzCihaz rootlu mu hocam?
androidios mu android mi