apk oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
buildbox ile tasarladıgım oyun kaydettıgımde android diye bir klasor olusturuyor ama ben bunu apk yapamıyorum bı cozumu var mı dır? :heart: :heart: :heart:

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
:exclamation: Gereksiz konu KİLİT*:exclamation:

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
HileliCoder' Alıntı:

şöyle kendini admin sanıp gereksiz yere gereksiz konu diyenlere sinir oluyorum sence neresi boş konu.

- cevap : kardeşim apk uzantısına çevirmene gerek yok klasör diyede devam edebilirsin
- ayri yeten şimdiki dosyaların içinde exe dosyası varmı varsa : GooglePlaydaki Exa Gear Uygulamasını indirirseniz .exe uzantılar .apk'ya cevirebilirsin.
- veya hiçbiri olmassa 7zip bak öneririm

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
HileliCoder' Alıntı:

şöyle kendini admin sanıp gereksiz yere gereksiz konu diyenlere sinir oluyorum sence neresi boş konu.

cevap : kardeşim apk uzantısına çevirmene gerek yok klasör diyede devam edebilirsin

Hahahha  :D Nerden çıkardın kendimi admin sandığımı ?  :D Sadece Yetkililere bildiriyorum.

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
HileliCoder' Alıntı:
byTT' Alıntı:
HileliCoder' Alıntı:

cevap : kardeşim apk uzantısına çevirmene gerek yok klasör diyede devam edebilirsin

Hahahha  :D Nerden çıkardın kendimi admin sandığımı ?  :D Sadece Yetkililere bildiriyorum.

ne bilim öyle bir havan var yardıma ihtıyacı olan bir kişiye gereksiz konu diyorsun??

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
HileliCoder  Yazılarını xx large yapma bir daha uyarmak istemiyorum bir daha yardım istemiş bilmiyorsan yorum yapma. Cevap verildiğine göre konu kilit.*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...