İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
bedava,free,indirim haber,indirim haberleri,indirim oyun,lazhayalet,Gamecraft,memoryhackers,oyun,oyun haber,oyun indirim,oyun indirim haber,steam,steam bedava,steam bedava oyun,steam free,steam free game,ücretsiz,ücretsiz oyun,

Gamecraft Steam'de 24 Nisan'a Kadar Bedava
BU OYUN HAKKINDA
Robocraft'ın yaratıcılarından süper güçlü yeni bir sanal alan oluşturma oyunu.
Mevcut en güçlü kum havuzu bina motorlarından birini kullanarak kodlamaya gerek kalmadan bloklardan ve parçalardan eksiksiz çalışma oyunları oluşturun. Birkaç dakika içinde oyun oluşturun ve bir düğmeye tıklayarak başkalarının oynaması için bulutta yayınlayın. Gamecraft topluluğu tarafından oluşturulan birçok oyunu oynayın, oy verin, onlara yorum yapın, abone olun, her gün yeni oyunlar yayınlanır.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Gamecraft Steam'de 24 Nisan'a Kadar Bedava
BU OYUN HAKKINDA
Robocraft'ın yaratıcılarından süper güçlü yeni bir sanal alan oluşturma oyunu.
Mevcut en güçlü kum havuzu bina motorlarından birini kullanarak kodlamaya gerek kalmadan bloklardan ve parçalardan eksiksiz çalışma oyunları oluşturun. Birkaç dakika içinde oyun oluşturun ve bir düğmeye tıklayarak başkalarının oynaması için bulutta yayınlayın. Gamecraft topluluğu tarafından oluşturulan birçok oyunu oynayın, oy verin, onlara yorum yapın, abone olun, her gün yeni oyunlar yayınlanır.
- MINIMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 and above
- İşlemci: Intel i3 with SSE2 support or equivalent AMD family
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Intel HD4000, Shader Model 5.0 Compatible GPU
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10