Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kulaklığa bile güncelleme geliyor vay be.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
cok güzel gözüküyor 2000tlye değermi acaba ama ömrüm boyunca takamıyacağımı bilmek çok koyuyor :(

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
almak lazım bi airpod ya mi true wireless kullanıyorum ama pek memnun değilim kullanıcısı varsa tavsiye eder mi

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok kaliteli ama cüzdanım o kadar geniş değil malesef.

Efsane Üye
Ödüller
16
6 HİZMET YILI
çok güzel gözüküyor ya keşke alabilsem ama bilgisayar toplamam lazım :)

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
aga kulaklık efsane ben böyle net ses veren bir kulaklık görmedim

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 41060

AirPods Pro güncellemesinde hangi değişikliklerin veya özelliklerin içerildiği belirtilmedi, ancak hata düzeltmeleri veya etkin gürültü engellencek değişikliklerini içerebilir şekilinde belirtildi. Önceki ürün yazılımı sürümü olan 2C54'ün bass için gürültü engelleme kalitesinde azalma olduğu söyleniyor.2D15 sürümü, yukarıda belirtilen 2C54 güncellemesi ve Kasım 2019'da yayınlanan önceki 2B588 güncellemesinden sonra AirPods Pro ürün yazılımının üçüncü güncellemesi olarak çıktı.Apple sonunda 2C54 güncellemesini yayınlanmasından kısa bir süre sonra - muhtemelen beklenmedik bir tür davranış nedeniyle - bazı AirPod Pro kullanıcılarının çekilen yazılımı çalıştırırken, diğerleri 2B588'de kaldı. Kullanıcılar, hangi sürümü kullanıyor olurlarsa olsunlar, en son ürün yazılımına güncelleyebilecekler şeklinde açıklama yaptı.AirPods Pro'yu manuel olarak güncellemeye zorlamanın bir yolu yoktur. Yeni AirPods Pro, bir iOS aygıtına bağlı oldukları sürece ve şarj etme durumunda otomatik olarak yüklenmelidir.AirPods Pro kullanıcıları Ayarlar'a gidip Genel, Hakkında ve AirPods Pro'ya dokunarak kulaklıklarının çalıştığı ürün yazılımı sürümünü kontrol edebilir.​
Amerikada insanlar artık hiçibir şeye para ödemiyor çalmak varken öderlermi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aga ben güncelleyemiyorum bana bir yardımcı olun pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...