Apple Shazam'ı Satın Aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
:resim:

Apple Shazam'ı Satın Aldı MemoryHackers.jpg

:yazı:

Tekrardan merhaba dostlarım. Shazam uygulamasınını hepimiz biliyoruz. Adını bilmediğimiz şarkıları dinleyip sanatcısını ve şarkının adını bulan işe yarar bir uygulama. Uygulamanın Android ve İos ortamında 1 Milyar'dan fazla indirildi ve günde 20 milyon şarkı bu uygulamada aratılıyor. Apple zaten bu satın alma olayını geçen aylarda duyurmuştu. Şimdi bu saatlerde Shazam artık Apple'ın dostlarım. Hem geliştirme bakımından hemde reklamlar bakımından uygulamanın yükselebileceği bir gerçek. Reklam konusuna da şöyle değinecek olursak uygulamanın eski sahipleri bu işten bir gelir elde etme amacıyla uygulamaya tanıtım koyuyorlardı. Apple ilk işi olarak tanıtımları kaldıracağını belirtmişti bu da kullanıcı dostu bir uygulama bizi bekliyor demek dostlarım ve yeni güncellemeler almaya bu hafta başlayacaktır. İyi günler dilerim​

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence Apple 'ın satın alması iyi olmuş. Fakat onay sistemi dediğiniz şeye ben hiç denk gelmedim. Programı sıkça kullanıyorum.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Apple iyi kazanıyor ha. Bu arada bende karşılaşmadım onay sistemi ile

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ulan ne paralar dönüyor şu işte ya. Bir şöyle program yazmaya milyar dolarla oynuyorsun vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...