Bu krala katılıyorum mantıklısı bugarantiye gönder kızdan bi miktarda para al
Abi Babası eve falan gelmiyormuş 1000 tl sanırım dedimki 500 ver 500 biz öderiz kızın durmu yok napıcam akıl almam lazımgarantiye gönder kızdan bi miktarda para al
Abi Babası eve falan gelmiyormuş 1000 tl sanırım dedimki 500 ver 500 biz öderiz kızın durmu yok napıcam akıl almam lazım
Aga Normal telefoncuya yaptırsam Garanti dışına çıkarmı bilen varmıPmp biriktirsin kız olmazsa kredi çeksin sonuçta artık sana borçlu
ama eğer sen ben delikanlılık yapıcam dersen vur masaya 1000 tl yi
Aga Normal telefoncuya yaptırsam Garanti dışına çıkarmı bilen varmı
Bende biraz aksini düşünüyorum. Garantiye gönder ve kıza sorun olmayacağını söyle.garantiye gönder kızdan bi miktarda para al
Abi Babası eve falan gelmiyormuş 1000 tl sanırım dedimki 500 ver 500 biz öderiz kızın durmu yok napıcam akıl almam lazım
Bende biraz aksini düşünüyorum. Garantiye gönder ve kıza sorun olmayacağını söyle.
Para dediğin günümüzde pazarlama aracından başka bir şey değildir. Kızdan parayı alırsan "Bu telefondan gözümde daha değersizsin" der gibi olursun. Biraz centilmen davran bu seferlik. Zaten garantinin isteyeceği fazla bir miktar olacağını sanmıyor. Eğer "kullanıcı hatası" deyip geri gönderirlerse al parasını gitsin.
Abi Kızı tanımıyorum afedersin telefon ondan daha değerliBende biraz aksini düşünüyorum. Garantiye gönder ve kıza sorun olmayacağını söyle.
Para dediğin günümüzde pazarlama aracından başka bir şey değildir. Kızdan parayı alırsan "Bu telefondan gözümde daha değersizsin" der gibi olursun. Biraz centilmen davran bu seferlik. Zaten garantinin isteyeceği fazla bir miktar olacağını sanmıyor. Eğer "kullanıcı hatası" deyip geri gönderirlerse al parasını gitsin.
Ben olsam paraya bir "insan"dan daha fazla değer vermem. Kız isteyerek yapmadığı sürece sorun olacağını da düşünmüyorum. Paranın bu kadar hastası olmayın.Abi Kızı tanımıyorum afedersin telefon ondan daha değerli
Çıkar elbette kankam her elektronik eşya için bu böyledir aynı zamanda root ve rom olayları da garanti kapsamı dışındadır.Aga Normal telefoncuya yaptırsam Garanti dışına çıkarmı bilen varmı
Yine diyeceğimi söylemişsin xdapple olduğu için garanti kabul eder diye düşünerekten söylüyorum centilmenliğie falan gerek yok ekonomi durumu görüyorsunuz erkeklik yapma pişman olursun git az'da olsa kızdan para kurtar beni dinle
kızın maddi durumu kötüyse o telefonu nedenkullanıyorki ? onun parasına 2.elini alsın zaten onuda satsınAbi Babası eve falan gelmiyormuş 1000 tl sanırım dedimki 500 ver 500 biz öderiz kızın durmu yok napıcam akıl almam lazım
Ah be güzel kardeşim tanımadığın kıza neden telefonu verdin bence de garantiye ver derimAbi Kızı tanımıyorum afedersin telefon ondan daha değerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?