Apple Telefon Kırılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Beyler bir kız telefonumu yere düşürdü Ve kızın maddi durumu iyi değilmiş Bana Ordaki Telefoncuda yaptırabilceğini söyledi.Telefonu ben alalı 5-6 ay oluyor iphone 6s
Garantisi var Telefoncuya yaptırırsam Garantisi düşermi ne yapmalıyım birde telefonun ekranını Apple kaça yapıyor bilgisi olan varmı ?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
garantiye gönder kızdan bi miktarda para al

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
garantiye gönder kızdan bi miktarda para al
Bende biraz aksini düşünüyorum. Garantiye gönder ve kıza sorun olmayacağını söyle.
Para dediğin günümüzde pazarlama aracından başka bir şey değildir. Kızdan parayı alırsan "Bu telefondan gözümde daha değersizsin" der gibi olursun. Biraz centilmen davran bu seferlik. Zaten garantinin isteyeceği fazla bir miktar olacağını sanmıyor. Eğer "kullanıcı hatası" deyip geri gönderirlerse al parasını gitsin.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Abi Babası eve falan gelmiyormuş 1000 tl sanırım dedimki 500 ver 500 biz öderiz kızın durmu yok napıcam akıl almam lazım

kardeşim bir miktar derken 500 iste demedim git garantiye gönder sana zaten beleş gelicek sende kızdan 200-300 vs bi miktar al onuda zorlamayacak şekilde
Post automatically merged:

Bende biraz aksini düşünüyorum. Garantiye gönder ve kıza sorun olmayacağını söyle.
Para dediğin günümüzde pazarlama aracından başka bir şey değildir. Kızdan parayı alırsan "Bu telefondan gözümde daha değersizsin" der gibi olursun. Biraz centilmen davran bu seferlik. Zaten garantinin isteyeceği fazla bir miktar olacağını sanmıyor. Eğer "kullanıcı hatası" deyip geri gönderirlerse al parasını gitsin.

apple olduğu için garanti kabul eder diye düşünerekten söylüyorum centilmenliğie falan gerek yok ekonomi durumu görüyorsunuz erkeklik yapma pişman olursun git az'da olsa kızdan para kurtar beni dinle

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Abi Kızı tanımıyorum afedersin telefon ondan daha değerli

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aga Normal telefoncuya yaptırsam Garanti dışına çıkarmı bilen varmı
Çıkar elbette kankam her elektronik eşya için bu böyledir aynı zamanda root ve rom olayları da garanti kapsamı dışındadır.
Post automatically merged:

apple olduğu için garanti kabul eder diye düşünerekten söylüyorum centilmenliğie falan gerek yok ekonomi durumu görüyorsunuz erkeklik yapma pişman olursun git az'da olsa kızdan para kurtar beni dinle
Yine diyeceğimi söylemişsin xd

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Abi Babası eve falan gelmiyormuş 1000 tl sanırım dedimki 500 ver 500 biz öderiz kızın durmu yok napıcam akıl almam lazım
kızın maddi durumu kötüyse o telefonu nedenkullanıyorki ? onun parasına 2.elini alsın zaten onuda satsın

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
garantıye gonder gerı kalan ücretide kızdan temin et. öyle can dan onemlı degıldır falan deme acıma ödet parasını..

Süper Üye
8 HİZMET YILI
garantiye gönder 200 -300 cepe indir :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hiç acıma centilmenlik falan iste ondan bi 300 garantiye yolla olsun bitsin ne centilmenlikmiş arkadaşlar görenler yakını falan sanacak tanımıyormuş

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kıza bir posta koy öffffffff şaka şaka garantiye felan ver kızda 3 5 ateşlesin herkesin dediği gibi

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim direk telefoncuya vereceğine apple servisine gönder garantiye al tahminen 600 TL'ye yaparlar, fakat uyduruk bir telefoncu uyumsuz ekran takabilir,Orjinal parça takmaz.Bu tür durum yaşandığı zaman apple sana bu konuda da yardımcı olamaz aynı konuyu bende yaşadım ve apple bire bir bu şekilde cevap aldım kısacası en güvenilir olan seçenek apple servisine göndermen

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Apple sana geçirir kardeşim laptopda vidası gevşemiş diye adamdan 1000 dolar istemişlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...