ben öyle düşünmüyorum hemen çomar demeye başlamayınmaalesef öyle gerçi siyasete kaçmıyım ama bu bizim için daha hiçbirşey
konuyu uzatmanın manası yok ben kendi fikrimi sundum ve sana fikrini sormadımben öyle düşünmüyorum hemen çomar demeye başlamayın
haklsın ülke için hayırlısı siyaset yapmıyorumkonuyu uzatmanın manası yok ben kendi fikrimi sundum ve sana fikrini sormadım
Benim gibi bazılarımızın ise halen kare monitörü var .elalem 6-8k monitör yapıyor biz de hala 1080p 60Hz monitör var
aga be bu daha kötü onun hissiyatını iyi bilirim birkaç ay önce bende de vardı umarım harçlığın bol olurBenim gibi bazılarımızın ise halen kare monitörü var .
Sen parayı öderken sistem özelliklerinden çok işletim sistemine ödüyorsun dostum. Ios en güvenlikli işletim sistemi şuan mobil pazarında. Ayriyetten Apple'nin bilgisayarları - monitörleri tamamen grafikerlere ve ofis'e yöneliktir. Çok büyük şirketlerin eğer yerlerine gidip gördüyseniz windows işletim sistemi ve Apple harici pc göremezsiniz bu arada...Çok pahalı , Apple'ın ürünlerini çok sevmiyorum çünki gereksiz pahalılar telefonunu alsanız 2 yıl içinde yavaşlayacak ve pili tutmamaya başlayacak . Bilgisayarını alsanız Windows değil , Monitörünü alsanız yine çok pahalı ancak bu sefer özellikler karşısında ne diyeceğimi şaşırdım 5000 Dolar 6K ekran , ama fiyat demiştim 5000 Dolar'a Dell'in ki Dell çok kaliteli bir markadır 8K Monitörü var 32 İnch fiyat performans olayı ancak konuda geçen Monitör'ün inch değerini göremedim neyse farketmez fiyat ortada
Okullar bile artık Apple kullanıyorSen parayı öderken sistem özelliklerinden çok işletim sistemine ödüyorsun dostum. Ios en güvenlikli işletim sistemi şuan mobil pazarında. Ayriyetten Apple'nin bilgisayarları - monitörleri tamamen grafikerlere ve ofis'e yöneliktir. Çok büyük şirketlerin eğer yerlerine gidip gördüyseniz windows işletim sistemi ve Apple harici pc göremezsiniz bu arada...
türkiyede mi ? XD bu nasıl olur kolej de miOkullar bile artık Apple kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?