Apple Yeni tanıttığı Monitörün Fazla Pahalı Olmasının Nedeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu kadar pahalı olmasının tek sebebi var aldıkları paraya doymuyorlar

Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Konu siyasete gidiyor Siyaset ile ilgili paylaşımlarda/yorumlarda bulunmayınız! aksi taktirde yetkili arkadaşlara Kullanıcıyı raporlayacağım.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
apple sevmiyorum fazla boş beleş bi marka

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Çok pahalı , Apple'ın ürünlerini çok sevmiyorum çünki gereksiz pahalılar telefonunu alsanız 2 yıl içinde yavaşlayacak ve pili tutmamaya başlayacak . Bilgisayarını alsanız Windows değil , Monitörünü alsanız yine çok pahalı ancak bu sefer özellikler karşısında ne diyeceğimi şaşırdım 5000 Dolar 6K ekran , ama fiyat demiştim 5000 Dolar'a Dell'in ki Dell çok kaliteli bir markadır 8K Monitörü var 32 İnch fiyat performans olayı ancak konuda geçen Monitör'ün inch değerini göremedim neyse farketmez fiyat ortada :)
Sen parayı öderken sistem özelliklerinden çok işletim sistemine ödüyorsun dostum. Ios en güvenlikli işletim sistemi şuan mobil pazarında. Ayriyetten Apple'nin bilgisayarları - monitörleri tamamen grafikerlere ve ofis'e yöneliktir. Çok büyük şirketlerin eğer yerlerine gidip gördüyseniz windows işletim sistemi ve Apple harici pc göremezsiniz bu arada...

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Sen parayı öderken sistem özelliklerinden çok işletim sistemine ödüyorsun dostum. Ios en güvenlikli işletim sistemi şuan mobil pazarında. Ayriyetten Apple'nin bilgisayarları - monitörleri tamamen grafikerlere ve ofis'e yöneliktir. Çok büyük şirketlerin eğer yerlerine gidip gördüyseniz windows işletim sistemi ve Apple harici pc göremezsiniz bu arada...
Okullar bile artık Apple kullanıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...