Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
:yazı:

Apple'ın iPhone 13 serisi ve iPad mini 6 gibi cihazlar çok fazla ilgi görüyor. iPhone 13 serisinin teknik özellikleri ve fiyatları sızdırıldı.

Apple'ın iPhone 13 serisi, AirPods 3, iPad mini 6 ve Apple Watch Series 7'yi duyuracağı Eylül etkinliğini iptal etti. iPhone 13 serisini "s" seviye yükseltme sahibi olmasına rağmen Apple bu seriyi iPhone 13 olarak isimlendirecek. iPhone 13 seris 120Hz ekrana, portre video moduna, küçük çentiğe, yeni kamera özelliklerine ve hızlı bir A15 çipine sahip olacağı belirtiliyor. Apple yeni iPhone serisini, eylül ayında yeni tasarımıyla Apple Watch Series 7'yi tanıtacak.

:resim:

rc9brca.jpg

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
iPad Mini 6'yı bekliyorum Apple'nin tabletleri çok kaliteli oluyor çıkar çıkmaz alacağım

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
M1 işlemcilerle çok güzel bi ivme yakaladı apple. Yaptıkları performans testlerinde eksi işlemcinin %30 şarj harcayarak gerçekleştirdiği performansı M1 işlemci %1 şarj tüketerek sonlandırdı. Tabikii daha yeni başlıyor süreçler önümüzde ki 3-4 yıl içinde stabil sürümlerin çıkacağını düşünüyorum. Bununla birlikte Intel ve Amd tarafıda yeni donanımlar çıkaracaktır. Umarım bu durum beraberdinde Intel ve Amd cephesindeki fiyatlarda da bir düşüş getirir.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
iphone 12 pro max pro almıştım şimdi boşa mı gitti yani ;(

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Fiyatına göre alan olur yeni apple çıkması güzel olmuş

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ıpad 6 mını alacam fotografcılık ıcın ne bıcım oldugunu merak edıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...