Touch ID, Apple'ın iPhone modellerinde neden kaldırıldığı konusunda kesin bir açıklama yok. Ancak, Apple'ın daha önce yaptığı açıklamalar, şirketin Touch ID'yi Face ID'ye tercih etmediğini gösteriyor. Face ID, iPhone'un ön yüzündeki kameralar ve sensörler kullanılarak yüz tanıma teknolojisi ile çalışır.Bir haber sitesinde, geri dönüyor..
"Apple, iPhone modellerinde Touch ID teknolojisine kalp atış hızını ve kandaki oksijen seviyesini ölçmesi için yeni sensörler ekleyecek. Firma, bu şekilde akıllı telefonlarının sağlık alanındaki özelliklerini zenginleştirecek." alt başlığı ile habere dönüştürdüğü içerikten yola çıkarak aklıma takılan bir soruyu sizlere sormak istiyorum..
Geçen sene 14 Pro alırken son anda vazgeçtiğim özellik kaybından dolayı beni de Samsung'a kaptırmıştı. Diz üstü bilgisayarlarda bile kullanılmaya başlayan özellik neden kaldırıldı diye düşünmeden edemedim.
Sizce geri gelmeli mi? yoksa " Amaan parmağınıda okutmayı ver." gibi bir durum mu?
Apple tasarımını fazla değiştirmediğinden dolayı tahmin etmek kolay oluyoriPhone 14 çıkalı 5 dakika oldu be kardeşim, yeter be. Hemen başladılar 15 şöyle olacak böyle olacak diye.
bence geri gelmeli o güzel bir özellikti ama olmayınca da ayrı bir güzel duruyordu 14pro da ama bence gelmeli ya bir tuş lazım orayaBir haber sitesinde, geri dönüyor..
"Apple, iPhone modellerinde Touch ID teknolojisine kalp atış hızını ve kandaki oksijen seviyesini ölçmesi için yeni sensörler ekleyecek. Firma, bu şekilde akıllı telefonlarının sağlık alanındaki özelliklerini zenginleştirecek." alt başlığı ile habere dönüştürdüğü içerikten yola çıkarak aklıma takılan bir soruyu sizlere sormak istiyorum..
Geçen sene 14 Pro alırken son anda vazgeçtiğim özellik kaybından dolayı beni de Samsung'a kaptırmıştı. Diz üstü bilgisayarlarda bile kullanılmaya başlayan özellik neden kaldırıldı diye düşünmeden edemedim.
Sizce geri gelmeli mi? yoksa " Amaan parmağınıda okutmayı ver." gibi bir durum mu?
touchid güzeldi ama eskiden güzeldi artık gerek olduğunu sanmıyorumBir haber sitesinde, geri dönüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?