iPhone'lara Touch ID Geri Dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
:yazı:

Bugün çıkan haberlere göre iPhone'lar için Touch ID geri dönüyor. Fakat bu özellik eskisi gibi güvenlik sağlamayacak onun yerine sağlık alanında sunduğu özellikler ile gündeme gelecek.

iphone.png

Apple iPhone modellerinde Touch ID için kalp atış hızını ve kandaki oksijen seviyesini ölçmek için yeni özellikler ekleyecek. Apple bu özellik ile telefonlarını sağlık alanında geliştirmeye devam edecek.

Apple eğer bu yeni Touch ID yi getirirse en büyük rakibi olan Samsung'dan ilham almış olacak. Çünkü Samsung 2019 yılında tanıttığı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
modelinde kalp atış hızını için ve kandaki oksijen oranını ölçmek için sensör ekledi.

Bir çok Samsung kullanıcısı Apple bu özelliği getirirse Apple için pek de iyi konuşacaklarını söylemek zor. Yıllardır kapışan Apple ve Samsung firmasından biri diğerinin bir özelliğini alarak kendi telefonuna koyması diğer firmanın kullanıcılarının Apple'a büyük eleştiride bulunacakları kesin.

Apple sadece iPhone model telefonlarda sağlık alanında çalışmalar yapmıyor. Bunun bir örneği de yeni çıkacak olan AirPods modellerine işitme güçlüğü çeken insanlar için yeni bir özellik ekleyeceklerini belirtti.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam kesin bilgi mi bu çünkü eğer böyle birşey iphone modellerine gelirse apple watch alanların sayısında düşüş olucaktır. En azından gelsede bütün iphone modellerine gelmez diye düşünüyorum. Ve güvenlik için kullanılmaması aşırı saçma geldi bana.

Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam kesin bilgi mi bu çünkü eğer böyle birşey iphone modellerine gelirse apple watch alanların sayısında düşüş olucaktır. En azından gelsede bütün iphone modellerine gelmez diye düşünüyorum. Ve güvenlik için kullanılmaması aşırı saçma geldi bana.
Hocam güvenilir kaynaktan alınan bilgidir.

Lelouch Vi Britannia
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Son zamanlarda yayınlanan bazı raporlar, Apple'ın yeni bir iPhone modeli için ekran altı parmak izi tarayıcı teknolojisi üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Bu, iPhone'lara geri dönüşü olan Touch ID'nin ekranın altına entegre edilmesine izin verecektir ama resmi bir açıklama bulamadım bu konu hakkında.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bence daha güzel olur. Touch id mukemmel birsey.

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
:yazı:
Bugün çıkan haberlere göre iPhone'lar için Touch ID geri dönüyor. Fakat bu özellik eskisi gibi güvenlik sağlamayacak onun yerine sağlık alanında sunduğu özellikler ile gündeme gelecek.

Ekli dosyayı görüntüle 87685

Apple iPhone modellerinde Touch ID için kalp atış hızını ve kandaki oksijen seviyesini ölçmek için yeni özellikler ekleyecek. Apple bu özellik ile telefonlarını sağlık alanında geliştirmeye devam edecek.

Apple eğer bu yeni Touch ID yi getirirse en büyük rakibi olan Samsung'dan ilham almış olacak. Çünkü Samsung 2019 yılında tanıttığı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
modelinde kalp atış hızını için ve kandaki oksijen oranını ölçmek için sensör ekledi.

Bir çok Samsung kullanıcısı Apple bu özelliği getirirse Apple için pek de iyi konuşacaklarını söylemek zor. Yıllardır kapışan Apple ve Samsung firmasından biri diğerinin bir özelliğini alarak kendi telefonuna koyması diğer firmanın kullanıcılarının Apple'a büyük eleştiride bulunacakları kesin.

Apple sadece iPhone model telefonlarda sağlık alanında çalışmalar yapmıyor. Bunun bir örneği de yeni çıkacak olan AirPods modellerine işitme güçlüğü çeken insanlar için yeni bir özellik ekleyeceklerini belirtti.​
bence 15 pro max e flan gelır anca ve sadece pro max modellerınde olur aksı elde apple watch nerdeyse işlevsiz hale gelir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bana göre gereksiz birşey bir insan yüz tanıma varken touch ıd neden geçer

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
güzel bilgilendirme olmuş hocam touch id hem daha kolay hemde güvenilir face id kullanmayı çok tercih etmiyorum
iyi forumlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Touch id gerçekten lazım abi ya iphone'da getirmişler isabet olmuş

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Pek sanmam kessin bir sonuç veriyor ise güzel kapışma olur çünkü yanılma olasılığı illaki olur telefon ile cihazdan ölçmeye kalktığında

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yeni yapacakları olan telefonlara uygulacaklarını bende duymustum fakat güvenlik amacıyla uygulanmaması beni üzdü. daha stabil olduğunu düşünüyordum Touch IDnin

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ekran altı kamera gibi saçmalıklarla ugrasacaklarina motorlu mekanizmali kameraları devam ettirselerdi keşke. yıllar öncesinden mi 9t ile tam ekran kullanıyordum ben ve çok güzeldi... Maliyet olduğu için işlerine gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...